DOLAR 32,5635 0.04%
EURO 35,0216 0.46%
ALTIN 2.422,43-0,01
BITCOIN 2096072-3,58%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir ihracaat devi, Elart

Bir ihracaat devi, Elart

ABONE OL
17 Kasım 2020 11:53
Bir ihracaat devi, Elart
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadece 20 yıllık tecrübe ile 4 kıta ve 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapan Elart, bu anlamda diğer firmalara nazaran Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olarak, ülkemizi uluslararası camiada gururla temsil etmektedir. Elart Çeyiz, üretmiş olduğu ürünleri, Dünya’nın dört köşesine göndererek ev tekstili sektörüne önderlik etmektedir. Özellikle Ar-ge tasarım ve inovasyon alanlarında rakipsiz olan Elart firması, müşteri hakları ve memnuniyetinin de en büyük savunucularından biridir. Nevresim ve yatak örtüsü konularında, üretim ve satış rekorları kıran Elart çeyiz, ürünlerini yüksek kalite kumaş kullanarak ve deneyimli personelinin yetenekli elleri arasında ortaya çıkarmakta ve hal böyle olunca müşterilerinden her zaman tam puan almaktadır. Yatak örtüsü dışında pike takımı alanında da büyük başarılara yol açan Elart çeyiz, bütün bu ürünleri her zaman doğru ve uygun fiyatlandırmalar altında piyasaya sürmektedir. Dolayısıyla, çeyiz alacak olan insanların her zaman ilk ve doğru tercihi olmuştur.

Efsane indirimler Elart’ta devam ediyor

Kurulduğu 2001 yılından itibaren, her zaman yeniliğe ve inovatife önem vererek, rakip firmaların önüne geçen Elart çeyiz, alışverişin hızla bir şekilde online platformlara geçmesinden dolayı, bu sektöre büyük yatırımlar yaparak, müşterilerini sanal ortamlarda da memnun etmeye devam etmektedir. Şimdilerde devam eden Efsane indirimler sayesinde, Çeyiz takımı ve çeyiz seti ürünleri büyük indirimler altında satışa sunulmuş, sayılı gün içinde yüzlerce alıcısına ulaşmıştır bile. Bu ve bu gibi kampanya ve indirimler düzenli olarak yapan Elart çeyiz, bu bağlamda da markalaşmış bir firma olduğunu herkese kanıtlamıştır. Eğer siz de çeyiz ve çeyiz ürünleri almak istiyorsanız, Elart’ın resmi internet sitesine bir tıkla ulaşarak, fırsat ve kampanyalardan gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.