DOLAR 32,2580 -0.01%
EURO 34,6877 -0.1%
ALTIN 2.393,65-0,27
BITCOIN 1997596-1,96%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bugün İstanbul… Yola çıktı

Bugün İstanbul… Yola çıktı

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:47
Bugün İstanbul… Yola çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümraniye Belediyesi, yerli üretim olan mikronsis aracıyla sokaklarda dezenfekte çalışmalarına başladı. Dezenfekte solüsyonununu, püskürtme usulü ile yayarak çalışan araç yola çıktı.

Corona virüsü salgınını önlemek için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Bölge Amiri Mehmet Yarıcı şöyle konuştu:

* Ümraniye Belediyesi olarak başkanımız İsmet Yıldırım’ın öngördüğü değerler doğrultusunda sahada dezenfekte çalışması için tamamen yerli üretim olan mikronsis aracımızla çevre ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını yapıyoruz.

* Ayrıca Ümraniye genelinde 20 ekibimizden oluşan dezenfekte ekibi ile birlikte vatandaşlarımızın daha ferah ve temiz bir ortamda, sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürmesi için sahada aktif olarak görevimizi sürdürüyoruz.

(FOTO:İHA)

Mikronsis aracının çalışma usulünü de anlatan Mehmet Yarıcı, solüsyonunun herhangi bir yan etkisi bulunmadığını söyledi. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.