DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bulut Akacan Hakkında Bilgi

Bulut Akacan Hakkında Bilgi

Bulut Akacan kimdir? Konusunda arama motorları üzerinden araştırmalar yapılıyor.

ABONE OL
22 Kasım 2022 12:24
Bulut Akacan Hakkında Bilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulut Akacan kimdir? Konusunda arama motorları üzerinden araştırmalar yapılıyor. Özellikle son yıllarda adından söz ettiren Akacan Holding yönetim kurulu başkanı Bulut Akacan yapmış olduğu büyük yatırımlar ile ülke ekonomisine katkı sağlamış ve birçok kişi tarafından da merak edilmeye başlanmıştır. Bu nedenle pek kişi Akacan Holding yönetim kurulu başkanı olan Bulut Akacan hakkında araştırmalar yapıyor.

Bulut Akacan Kimdir Ve Nerelidir? 

Bulut Akacan 30 yıllık bir geçmişe sahip olan Akacan Holding yönetim kurulu başkanıdır. Bulut Akacan’ın şirkette 15 yıllık bir deneyimi söz konusu. Aslen Kıbrıslı olan genç iş adamı Bulut Akacan 1983 yılında Kıbrıs Bostancı Güzelyurt’ta dünyaya gelmiştir. 39 yaşındaki genç iş insanı ilk ve orta öğrenimini Türk Maarif Koleji’nde tamamlamıştır. Bulut Akacan lise eğitiminden sonra Amerika Missouri eyaletine giderek buradaki Kansas City Of Missouri Üniversitesi ekonomi bölümünden mezun olmuştur.

Bulut Akacan günümüzde hâlen Akacan Holding yönetim kurulu başkanlığı yapmaya devam ediyor. Bulut Akacan’ın yönetmiş olduğu Akacan Holding bünyesinde Arçelik, Rublevka, Demet Tekstil, Bomonti, Rising Clouds, Bulut Akacan Real Estates ve Italiano şirketleri bulunuyor. Bulut Akacan spor ile de oldukça yakından ilgileniyor. Kendisi bir dönem Kıbrıs Girne Spor kulübü başkanlığı da yapmıştır. Akacan Holding yönetim kurulu başkanı olan Bulut Akacan Şerife Akacan ile evlidir ve iki çocuk babasıdır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.