DOLAR 32,5617 0.05%
EURO 34,9447 0.2%
ALTIN 2.440,120,72
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Camiler halı altı ısıma sistemleri ile ısınıyor!

Camiler halı altı ısıma sistemleri ile ısınıyor!

ABONE OL
10 Ocak 2022 11:30
Camiler halı altı ısıma sistemleri ile ısınıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Camilerde ısınma problemleri çok fazla yaşanıyor. Alanın büyük olması ısınma sorunlarını da beraberinde getiriyor. Halı altı ısınma sistemleri ile namaz saatlerine yakın zamanlarda otomatik olarak çalıştırıp 5 dakikada caminin ısınması sağlanıyor.

Halı altı sistemlerini kendiniz kapatıp açabileceğiniz gibi namaz saatlerine göre ayarlayarak otomatik kapanıp açılmasını da mümkün oluyor. Camilere giden insanlar halının soğuk olmasından dolayı üşüyorlar. Kalorifer ile ısınmak büyük alanlarda zor oluyor. Cami halı altı ısıtma sistemleri hakkında bilgi almak için: nurmuhendislik.net/hali-alti-isitma-sistemleri/ sayfasını ziyaret ediniz.

Camiler mimarileri ile dikkat çeken görkemli yapılardır. Tavanları yüksek olan bu özel yapıların ısınmaları için kaloriferler gibi ısınma araçları yetersiz kalıyor. Halı altı cami ısıtma sistemleri ile her namaz vaktine göre ısınma otomasyon olarak ayarlanabiliyor. Yerden ısınma sayesinde halılar da ısındığı için namaz kılmak için gidenlerin ısınması sağlanıyor. Otomatik olarak açılıp kapanması sayesinde tasarruf ediliyor.

Camilerde karbon film ısıtma sistemleri tercih ediliyor. Karbon film, uçlarındaki bakır şeritlerin arasına fiber karbon taneciklerinin lamine edilmesi ile oluşuyor.  Bakırın kullanılmasının nedeni ise bakırın iyi bir iletken olmasıdır.  Karbon filmler çeşitli katmanlardan oluşuyor.

Camilerin soba, elektrikli ısıtıcılar ve kalorifer petekleri ile ısınmaları çok zor oluyor. Elektrikli ısıtıcılar elektrik faturalarının kabarık olmasına, kaloriferlerin yanması ise doğalgaz faturalarının yüksek olasına neden oluyor. Sobalar ile ise büyük alanlara sahip olan camilerin ısınması için yeterli olmuyor. Karbon filmler sayesinde halı altı ısınma sistemleri diğer ısınma sistemlerine göre hem daha ekonomiktir hem de namaz kılmak için camiye gelen kişilerin ısınma problemleri çözülmüş oluyor.

Karbon filmler halının altına kolayca döşenebilir. Bunun için zeminlerin kazılmasına gerek yoktur. Halılara ve zemine bir zararı olmayan halı altı ısınma sistemleri sayesinde camilerde yaşanan ısınma problemleri ortadan kalkıyor. Bütün ayrıntılara web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.