DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,140,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CEYLINN

CEYLINN

ABONE OL
24 Ağustos 2022 10:51
CEYLINN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ceylinn kuaför kanalının profesyonel saç bakım  ürünleriyle kadınların ihtiyacına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Saçın ihtiyaç duyduğu Keratin bakımını sağlar. Kabaran ve elektriklenen asi saçlar kontrol altına alınır. Saç telleri güçlenirken, saçlar daha düzgün ve sağlıklı bir görünüm kazanır. Saçı temizler ve ürün kalıntılarından arındırır. Kütikülleri açarak Ceylinn Kera-Force düzleştirme uygulaması için saçı mükemmel şekilde hazırlar.

DERİNLEMESİNE TEMİZ, ARINMIŞ SAÇLAR

Daha düz, pürüzsüz ve parlak saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Saç, teknik uygulama öncesinde Ceylinn Clarifying Şampuan ile yıkanmış olmalıdır.

DAHA DÜZ, PÜRÜZSÜZ SAÇLAR

Saçı temizler ve ürün kalıntılarından arındırır. Kütikülleri açarak Ceylinn Kera-Force düzleştirme uygulaması için saçı mükemmel şekilde hazırlar. DERİNLEMESİNE TEMİZ, ARINMIŞ SAÇLAR. Daha düz, pürüzsüz ve parlak saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Saç, teknik uygulama öncesinde Ceylinn Clarifying Şampuan ile yıkanmış olmalıdır. DAHA DÜZ, PÜRÜZSÜZ SAÇLAR

Ceylinn Kera-Force Bakım Setinin etkisini destekler. Keratin Smooth Şampuan ile kuru ve yıpranmış saçlar beslenir, yumuşak ve parlak bir görünüm kazanır. Kalın telli saçlardaki elektriklenme ve kabarmalar kontrol altına alınarak daha düz ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Ceylinn Kera-Force Bakım Setinin etkisini destekler. Keratin Smooth Saç Kremi nemi saça hapseder ve saçı pürüzsüzleştirerek saça güç, yumuşaklık ve ışıltılı parlaklık kazandırır. Kalın telli saçlardaki elektriklenme ve kabarmalar kontrol altına alınarak daha düz ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

Keratin Saç Bakım Maskesi içeriğindeki Keratin sayesinde kuru ve yıpranmış saçları besler. Saçlardaki kabarma ve elektriklenmeye karşı saçı pürüzsüzleştirir. Saçın parlak ve yumuşak olmasını sağlar. Taramayı kolaylaştırır. Saç üzerinde toplanma etkisi veya ağırlık hissi yaratmaz. Şampuan sonrası nem kaybını karşılar. Ceylinn Kera-Force Keratin Bakım setinin etkisini destekler. Saça ışıltılı parlaklık kazandırır. Kalın telli saçlardaki elektriklenme ve kabarmalar kontrol altına alınarak daha düz ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

Güçsüz ve yavaş uzayan saçlar için; kolajen içeren özel formül saç tellerinize derinlemesine nüfuz eder. Daha dolgun, saglıklı görünen ve parlak saçlar için mükemmel hacim verir. Sülfat içermez. İçeriğindeki Vegetable Collagen ve Pro vitamin B5 sayesinde saçı beslerken, nemlendirme ve yumuşaklık sağlar. İçerisindeki bileşenlerin suyu absorbe etme özelliği ile saçlardaki nemi muhafaza ederek uzun süreli bakım yapar. Kolajen Saç Maskesi Saç yüzeyinde kökten uca koruyucu bir film tabakası oluşturarak saçı yoğun bir şekilde nemlendirir ve ipek yumuşaklığı kazandırır, esneklik ve tarama kolaylığı sağlar. Düzenli kullanımda ekstra bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuştururken, özel parfümü sayesinde rahatlama ve canlılık hissiyatı oluşturur.

Kolajen Saç Serumu  İçeriğindeki kolajen ve sıvı ipek proteini sayesinde saça ekstra bir nem kazandırırken, kolajen desteği sağlar, saçı derinlemesine besler ve zengin bir bakım yapar. Saça muazzam bir kadife yumuşaklığı ve parlaklık verir. Yağlılık hissi ve ağırlık oluşturmaz. Viole ve mavi pigmentler ile geliştirilen Ceylinn Mor şampuan gri ve beyaz saçlarda daha parlak ve aynı zamanda canlı görünüm sağlar .Dış etkenlerden dolayı zamanla oluşan sararmaları giderir ve önler. Sarı saçlardaki turunculuğu giderir ve daha açık renk bir sarı tonuyla göz alıcı bir görünüm sağlar.

Ceylinn Mor Maske viole ve mavi pigmentler ile zenginleştirilmiştir. Özel formülü ile beyaz ve gri saçtaki istenmeyen sarı gölgeleri ortadan kaldırır, saça gümüşümsü bir renk kazandırır. Sarı saçlarda istenmeyen çiğ yansımaları giderir. Saça daha parlak ve canlı bir görünüm kazandırır. Argan yağı ile zenginleştirilmiş formülü saçlarınızın yumuşacık olmasını destekler. Saçı tüm kimyasal işlemlerin (saç boyası, toz açıcı, perma vs.) yarattığı kalıntılardan arındırırken, tekrar doğal pH seviyesine getirir. Pigmentleri saçın içine sabitleyerek boyanın ömrünü uzatır ve kalitesini arttırır.

Saç ve saç derisinden kimyasalları arındırır, oksidasyonu yavaşlatır, saç renginin solmasını önler ve saçı besler.Zeytinyağı ve B3, B5 ve  E vitaminleri ile güçlendirilmiş formülü ile mineral seviyesini güçlendirir ve saçtaki kurumayı minimize ederek yumuşak, hacimli ve parlak saçlar elde edilmesini sağlar. Kuru ve Cansız saçlar için geliştirilen Silk Protein Şampuan, içeriğindeki    İpek Proteini ve Pro vitamin B5 sayesinde saçı beslerken, nemlendirme ve yumuşaklık sağlar. İçerisindeki bileşenlerin suyu absorbe etme özelliği ile saçlardaki nemi muhafaza ederek uzun süreli bakım yapar.

Mucizevi saç bakım ürünü Ceylinn Argan Therapy saç sütü, saçlarınızda 10 farklı çeşit ürün kullanmak yerine tek bir adımda 10 gerçek bakımı sunar. İçeriğindeki Argan Yağı sayesinde de saçlarınıza doğal bir bakım yapar.

1. Kuru ve yıpranmış saçlar için onarım.

2. Parlaklık ve bukle kontrolü

3. Isıl işlemlere karşı nemlendirme

4. İpeksi yumuşak pürüzsüz saçlar.

5. Boyalı saçları dış etkenlerden korumaya yardımcı

6. Daha kolay şekil verme ve düzleştirme.

7. Kolay tarama.

8. Uzun süre kalıcı saç şekli

9. Saç uçlarındaki çatallaşmayı önleme.

10. Hacim verme.

Fiber örümcek  ağı saç şekillendirici wax  uzayan elastik fiber yapısına sahiptir. Saça parlaklık ve hacim veriri. Güçlü tutuş özelliğiyle saça verilen şekilleri uzu süre korumayı sağlar .

Instagram: https://www.instagram.com/ceylinnprofessional/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.