DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cloaker Ne işe Yarar?

Cloaker Ne işe Yarar?

Arzulanan düzeyde etkileşimin artırılması, rekabetçi ortamda o kadar da kolay gerçekleşmez.

ABONE OL
31 Mart 2022 14:54
Cloaker Ne işe Yarar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arzulanan düzeyde etkileşimin artırılması, rekabetçi ortamda o kadar da kolay gerçekleşmez. Bazen her ne kadar özen gösterilse de, sosyal platformun filtreleme sistemine takılan içerikler engellenir. Bu durumdan kullanıcı olumsuz etkilenir. Yapay zekanın kullanıldığı cloaker uygulaması ile içerikler bot denetimine takılmadan, kısa sürede arzu edilen kitle etkileşimi sağlanır. Sosyal paylaşım sitesi facebook cloaker uygulaması için en ideal platformdur.

Cloaker Nedir?

Cloaker yapay zeka tekniğini kullanır. Uygulama algoritmalar geliştirerek, içeriklerin sosyal platformların denetimini sağlayan, botlara görünmez olur. Bunu sağlarken, sosyal platformda ziyaretçilerin içerikleri kolayca görebilmesine sağlar. Bu sayede kullanıcının içerikleri, herhangi bir engelleme ile karşılaşmadan, büyük kitlelere ulaşır. Rekabetçi ortamda bu etkileşimin kısa sürede ve arzulanan düzeyde gelişmesi, firmalara ve kişisel kullanıcıları üst sıralara taşıyarak, tanınırlığını artırır. Aynı zamanda finansal kaynakta sağlar. Birçok kullanıcı sosyal platform üzerine yayınladığı içerikler sayesinde, uygulama politikasına bağlı olarak gelirde elde eder. Kişisel videolara geniş yer veren tiktok cloaker uygulaması sayesinde, videolar üst sıralara taşınır. Bu durumun sürdürülebilir olması cloker uygulaması ile sağlanır.

Cloaker Paket Fiyatları Ne Kadar?

Cloaker paket fiyatları, hizmet sağlayıcının fiyat politikasına bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu yönde hizmet veren birçok firma bulunur. Seçilen firmanın güvenirliği, etkinliğin artırılması için önemlidir. Hizmet sağlayıcının öncelikle yeterli teknik alt yapıya ve yeterli düzeyde tecrübeye sahip olması gerekir. Cloakan resmi web sitesinde, üyelerine özel fiyat avantajları ile facebook, tiktok ve instagram cloaker paketlerinin gereklerini yerine getirir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.