DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9991 -0.25%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corona virüsünden değil koşullardan öleceğiz

Corona virüsünden değil koşullardan öleceğiz

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:46
Corona virüsünden değil koşullardan öleceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz” diyen Borsöken, Sağlık Bakanlığı’ndan yardım istedi. Borsöken, “Corona virüsüne yakalandım. Burada görev yapan hemşirelere sonsuz saygımı sunuyorum. Ama aynı şeyi hastane için söylemeyeceğim.

Bu hastalıkta en önemli konu hijyenlik olmasına rağmen hiçbir şeyimiz hijyenik değil. Durum Sağlık Bakanı’mızın anlattığı gibi değil. Hastaneye geldiğim elbisem ile yatıyorum.

Mehmet Ali Borsöken

Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz” dedi. Hastanenin cezaevinden farksız olduğunu dile getiren Borsöken, “Hastane yönetimi ve başhekimi burayı cezaevine çevirmeye çalışıyor.

Camlara kilit vurdular. Doktorda, hemşirelerde astım hastası olduğumu biliyor. Burada bırakın iyiye gitmeyi insan daha çok hasta oluyor. Astım krizine giriyorum, bundan dolayı camı çerçeveyi kırabilirim.

Bunu hemşirelere de ilettim, ama başhekime kimse ulaşamıyor. Canıma gelecek zarardan ve sağlığımda oluşacak hasarlardan hastane yönetimi sorumludur” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.