DOLAR 32,5997 0.34%
EURO 34,8070 0.15%
ALTIN 2.509,711,03
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. doz koronavirüs aşısı yaptırdı
  • Haber444
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. doz koronavirüs aşısı yaptırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. doz koronavirüs aşısı yaptırdı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. doz koronavirüs aşısı yaptırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

Merhaba sevgili kardeşim, ben de ikinci doz Kovid-19 aşısını yaptırdım.

İnşallah en kısa sürede tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz.

Kalın sağlıcakla…

Erdoğan aşının ilk dozunu 14 Ocak’ta yaptırmıştı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Ocak’ta, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından Ankara Şehir Hastanesine gelmişti. Burada Kovid-19 aşısı yaptıran Erdoğan’a MKYK üyeleri de eşlik etmişti. Erdoğan, AK Parti MKYK üyelerinin de kendisiyle beraber Kovid-19 aşısı yaptırdığını bildirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesinde Kovid-19 aşısı yaptırmasının ardından aşının hayırlara vesile olmasını diledi ve aşıların süratle gelmesiyle hastanelerdeki aşı odalarında kampanyanın yaygınlaştırılacağını belirtmişti.

Birinci doz aşıyı yaptırmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Ne imkan varsa seferber etmiş durumdayız. İnşallah bu 3 milyonla arkasından zaten bir 30 milyon daha geliyor. Bunu Çin’den gelen aşılarla 50 milyona tamamlayacağız. Böylece ihtiyacımız ne ise bu ihtiyacı süratle gidermek suretiyle de bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunların hiçbirinde zorunlu bir adım yoktur, hepsi gönüllülük esasına dayalıdır ve Bilim Kurulumuzun da yapmış olduğu çalışmalar ışığında bu sürdürülmektedir. Tekrar değerli hocama teşekkür ediyorum, hemşirelerimiz ve tüm sağlık elemanlarımızla teşekkür ediyorum’ demişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.