DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0439 -0.26%
ALTIN 2.282,370,22
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaleme aldı! 222 genelge, talimat ve yazı…
  • Haber444
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan kaleme aldı! 222 genelge, talimat ve yazı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaleme aldı! 222 genelge, talimat ve yazı…

ABONE OL
15 Mart 2021 21:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan kaleme aldı! 222 genelge, talimat ve yazı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İletişim Başkanlığı’nın hazırladığı ‘Türkiye’nin Koronavirüsle Başarılı Mücadelesi’ kitabı bugün yayımlandı. Türkiye’nin salgınla mücadelesini, sağlık politikasını ve yatırımlarını anlatan kitabın takdim yazısını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kaleme aldı. Erdoğan yazısında, modern zamanlarda insanoğlunun karşılaştığı en büyük kriz olan Kovid-19 salgınıyla ilgili son derece önemli bir sınav verdiklerini belirterek, “Bir yılını dolduran bu salgın süreci henüz tamamlanmamış olmakla birlikte, milletimizin sabrı, özverisi ve inancı sayesinde önemli aşamalar kat ettik. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde, gelişmiş ülkeler sınıfına dahil olan Avrupa’daki bazı ülkeler ve ABD başta olmak üzere birçok ülkenin sağlık sistemi çöktü, insanlar hastane koridorlarında tedavi edilmeye çalışıldı, maalesef çoğu insan hayatını kaybetti.

Türkiye olarak bu süreçte tüm önlemlerimizi aldık, tüm çalışmalarımızı titizlikle yerine getirdik ve dünyanın başa çıkmakta zorlandığı bu hastalıkla en modern şartlarda mücadele edecek hastaneler inşa ettik. Öncelikle, salgınla mücadelede bilim temelli bir süreç yönetimini uygulamaya koyduk” dedi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.