DOLAR 32,5574 0.21%
EURO 34,7774 -0.09%
ALTIN 2.487,251,03
BITCOIN %
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEDEMAN’DA DATA KONTROL VE ANALİZ MÜDÜRÜ ÇAĞAKAN YİĞİT KÜÇÜK OLDU
  • Haber444
  • Gündem
  • DEDEMAN’DA DATA KONTROL VE ANALİZ MÜDÜRÜ ÇAĞAKAN YİĞİT KÜÇÜK OLDU

DEDEMAN’DA DATA KONTROL VE ANALİZ MÜDÜRÜ ÇAĞAKAN YİĞİT KÜÇÜK OLDU

ABONE OL
16 Kasım 2020 16:05
DEDEMAN’DA DATA KONTROL VE ANALİZ MÜDÜRÜ ÇAĞAKAN YİĞİT KÜÇÜK OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dedeman Hotels & Resorts International’ın büyüme ve değişim stratejisi kapsamında Data Kontrol ve Analiz Müdürlüğü görevine, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans Yüksek Lisansı yapmış olan, deneyimli isim Çağakan Yiğit Küçük getirildi.

Kariyerine Endeks Türev Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Kurumsal Finans Analisti olarak başlayan Küçük, sırasıyla Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Kurumsal Finans Uzmanı, Burgan Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Kurumsal Finans Müdür Yardımcısı ve en son Rixos Hotels’de Strateji ve Kurumsal Finans Müdürü olarak görev aldı.

Data Kontrol ve Analiz Müdürü olarak Dedeman ailesine katılan Çağakan Yiğit Küçük, veri akışının planlaması ve raporlanması, amaca yönelik veri toplanması, veri, fizibilite ve finansal raporların analizi konularından sorumlu olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.