DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.504,580,83
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DP lideri bir aylık maaşını corona virüsü ile mücadeleye bağışlıyor
  • Haber444
  • Gündem
  • DP lideri bir aylık maaşını corona virüsü ile mücadeleye bağışlıyor

DP lideri bir aylık maaşını corona virüsü ile mücadeleye bağışlıyor

ABONE OL
28 Mart 2020 11:50
DP lideri bir aylık maaşını corona virüsü ile mücadeleye bağışlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gültekin Uysal, “İster TBMM uhdesinde ister TC Devleti’nin oluşturacağı bir fonda Korona Virüs Salgını-Pandemi’si ile mücadele amacıyla öncülük yaparak 1 Milletvekili maaşımı bağışlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

DP lideri Uysal’ın Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

* Türkiye, büyük travmalar, yıkımlar sonrası ortaya çıkan kuşatıcı ve kapsayıcı iklimi hem karşı karşıya olduğumuz krizi yönetmek hem de birikmiş problemleri çözebilmek için bir ‘Yaratıcı Yıkım’ dinamiğine dönüştürmeli!

* Böyle bir süreçte, Siyasetin aldığı kararların toplumsal karşılığının yüksek olması için özellikle siyasi liderler ve yüksek devlet yöneticilerinin kendi yapmadığı hiçbir tedbir ve fedakârlığı vatandaşlarımızdan istememeleri gerekir.

* Bu anlayış içerisinde ister TBMM uhdesinde ister Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin oluşturacağı bir fonda Korona Virüs Salgını-Pandemisi ile mücadele amacıyla öncülük yaparak 1 Milletvekili maaşımı bağışlamak istiyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.