DOLAR 32,5738 0.13%
EURO 34,9725 -0.11%
ALTIN 2.439,440,15
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Düğün Mekanlarına Göre Ayakkabı Seçimi

Düğün Mekanlarına Göre Ayakkabı Seçimi

ABONE OL
3 Ocak 2022 10:59
Düğün Mekanlarına Göre Ayakkabı Seçimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Onlarca ayakkabı arasından düğün kombininiz için en uygun olanı seçmekte zorlanıyor musunuz? Düğün mekanı için ayakkabınızın abartı olduğu konusunda endişeleriniz mi var? Hem şık hem de konforlu bir ayakkabı bulamıyor musunuz? DüğünBuketi.com düğün mekanına göre ideal ayakkabı seçimi için önerileriyle yanınızda oluyor. Birbirinden güzel ayakkabı modelleri ve fiyatları yazının devamında yer alıyor.

Düğün Konseptlerine ve Mekanlara Göre Ayakkabı Seçimi

Kır düğününden havuz başı düğününe her çiftin hayalini süsleyen bir düğün konsepti bulunuyor. Çeşit çeşit mekanlara ve konseptlere göre ideal bir kombin yapmak ise en zor işlerden.

Binlerce ayakkabı arasından düğün mekanları için en uygun ayakkabıyı bulmaya çalışırken eğlenceli ve hareketli bir gün geçireceğinizi düşünerek konforlu bir ayakkabı tercih etmek istiyor olabilirsiniz. Çeşitli modeller, renk ve tasarımlar arasından ayakkabı seçiminizi kolaylaştıracak öneriler sizleri bekliyor.

Kır Düğününe Uygun Ayakkabı Modelleri

Ağaçların arasında yeşil bir bahçede veya deniz kenarında altın sarısı kumların içinde romantik bir kır düğünü hayal eden çiftlerin düğün mekanının koşullarını göz ardı etmemesi gerekiyor. Kır düğünü mekanlarının çim veya kum zemin olmasından kaynaklı sivri topuk ayakkabılar yerine dolgu topuk veya kalın ve kısa topuklu ayakkabılar tercih ediliyor.

Doğayla iç içe romantik bir ortam sunan kır düğünü mekanları için abartıdan uzak, pudra tonlarda, taş ve pul yerine dantel veya tül işlemeli ayakkabı modelleri ideal oluyor. Konseptin sunduğu rahatlığa göre babet, sandalet ve parmak arası terlikler bile seçilebiliyor.

Kır düğünü mekanı için her bütçeye uygun ayakkabı modeli bulunuyor. 150 TL’den başlayan fiyatları ile kır düğünü konseptine uygun ayakkabı modellerine ulaşılabiliyor.

Lüks Düğün Mekanları İçin İdeal Ayakkabı Modelleri

Lüks düğün mekanları için birçok ayakkabı modeli bulunuyor. Şık ve gösterişli bir ayakkabının kombininizi tamamlayacağını düşünüyorsanız ince topuk ve taşlı modeller ideal oluyor. Dantelli ve sade görünümler de lüks düğün mekanları için tercih edilen ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Her konsept için sıkça kullanılan stiletto modeller ise kurtarıcı olabilir.

Lüks düğün mekanları için ayakkabı modelleri konseptinize göre değişiklik gösteriyor. Genel olarak klasik modeller ve sade renk seçimleri yapılsa da beyaz, vizyon, gümüş ve pudra tonlar tercih edilen renk seçenekleri arasında oluyor. Kombininiz için 300 TL’den başlayan fiyatları ile taşlı, saten ve işlemeli stiletto ayakkabılara ulaşabilirsiniz.

Havuz Başı Düğününe Uygun Ayakkabı Modelleri

Açık havada ferah bir ortam sunan havuz başı düğün mekanları için trend ayakkabı modelleri plana çıkıyor. Sezonun en çok tercih edilen modellerinden kombininize uygun olanı seçebileceğiniz gibi klasik modeller arasında da seçim yapabilirsiniz.

Havuz başı düğün konsept için kısa topuk, ince topuk ve kalın topuk gibi birçok türde ayakkabı modeli öne çıkıyor. Ancak en rahat ve en uygun modeli arıyorsanız saten ve taşlı kalın topuk ayakkabıların yanında fresh tonlarda renk seçimiyle işlemeli stiletto modelleri de tercih ediliyor.

Havuz başı düğün mekanları için en çok tercih edilen ayakkabı modellerinin fiyatları 230 TL’den başlıyor. Sezon trendlerini ve en çok tercih edilen ayakkabı modellerini takip ediyorsanız seçiminizi popüler modeller arasından yapabilirsiniz.

Tekne Düğününe Uygun Ayakkabı Modelleri

En keyifli düğün konseptlerinden olan teknede düğün için ayakkabı modeli seçimi zor oluyor. Sabit olmayan bir zeminin şartları göz önünde bulundurularak model seçimi yapmak gerekiyor. Teknede düğün konsept için rahat ve konforlu ayakkabı modellerinin yanında şık ve romantik modeller de tercih ediliyor. Teknede düğün için tercih edilen ayakkabı modellerinin fiyatları 275 TL’den başlıyor.

Topuklu bir ayakkabı modeli hayal ediyorsanız kalın topuk, dolgu topuk veya kısa topuk arasında seçim yapabilirsiniz. Ama son yıllarda popüler olan gelin spor ayakkabı modellerini de değerlendirebilirsiniz. İster spor ayakkabı ister topuklu olsun dantelli, işlemeli ve saten modelleri kullanabilir, istediğiniz renk ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Tarihi Düğün Mekanlarına Uygun Ayakkabı Modelleri

Tarihi düğün mekanlarını özel tasarımlar ve gösterişli ayakkabı modelleri kombinleri tamamlıyor. Simli, taşlı ve parıltılı modellerle platform topuk ve ince topuk modelleri en ideal ayakkabı modelleri arasında oluyor. Saten üstüne ince ve kristal işlemelerden oluşan gösterişli modellerin yanında dantelli vintage tasarımlar da çokça tercih ediliyor.

Tarihi düğün mekanları için ayakkabı seçimindeki en önemli faktör mekanın tasarımı ve konsept oluyor. Konsepte göre vintage ve gösterişli tasarımlar, renk ve modeller arasında tercih yapılabiliyor. Tarihi düğün mekanlarına uygun ayakkabı modellerinin fiyatları tercih edilen ayakkabı türüne göre değişiklik gösteriyor. 420 TL’den başlayan fiyatları ile ideal ayakkabı modellerine ulaşılabiliyor.

Otelde Düğün İçin İdeal Ayakkabı Modelleri

Modern, şık ama sade tasarımlar otelde düğün için en ideal ayakkabı modelleri oluyor. İstek dahilinde ince ve kalın topuklu ayakkabıların yanında dantelli babetler ve saten ayakkabı modelleri tercih edilebiliyor. Gösterişli bir otelde ışıltılı konsept söz konusuysa sade tasarımlardan çok taşlı, simli, işlemeli ayakkabı modelleri öne çıkıyor.

Otelde düğün için farklı türlerde ayakkabı modelleri bulunmakla birlikte en çok tercih edilenler modern ve sade tasarımlarla trend modeller oluyor. Otelde düğün konseptindeki ayakkabı modellerinin geniş bir fiyat skalası bulunuyor. Ayakkabının modeline işleme ve tasarımına göre değişen fiyatları ile otelde düğün için ideal ayakkabı modelleri 140 TL’den başlıyor.

 

Düğün mekanları ve konseptine göre ayakkabı seçiminizi yaparken kombine olan uyumu kadar rahatlık da önemli. Hareketli bir gün geçireceğinizi düşünerek ortopedik ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Modelin dışında zarif ayak ve bilek aksesuarları ile ayakkabınıza küçük dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Hava ve mekan koşullarını göz önünde bulundurarak ayakkabı modelleri arasında seçim yapabilirsiniz. Düğün sürecinde karşılaştığınız sorunlara çözüm bulmak ve destek almak için DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.