DOLAR 32,5079 -0.1%
EURO 34,9787 0.36%
ALTIN 2.434,040,46
BITCOIN 2073297-4,23%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duvar Stickerları ile Ev Dekorasyonu Sanatı

Duvar Stickerları ile Ev Dekorasyonu Sanatı

Ev dekorasyonunda duvar stickerları oldukça popüler olmaya başlamıştır.

ABONE OL
18 Mart 2022 17:39
Duvar Stickerları ile Ev Dekorasyonu Sanatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev dekorasyonunda duvar stickerları oldukça popüler olmaya başlamıştır. Farklı modellerde olan bu ürünler arasından evinize en uygun olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Zeytin dalı modelli ve soft renkleri sahip olan stickerlar salon ve oturma odasında sürekli olarak tercih edilen modeller arasında yer alır. Çiçek desenli modeller ile evlerinize bahar havasını getirebilirsiniz.

Çocuk odası stickerları da oldukça çeşitlidir. Eğitici stickerlar sayesinde çocuklarınızın eğlenirken öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Çarpım tablosu, dünya haritası, güneş sistemi, alfabe gibi çeşitli sticker çeşitleri bulunur. Çocuklarınızın odasında farklı bir hava yaratmak ve çocukların da eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak için bu stickerlar tercih edilebilir. Hem kız odalarına hem de erkek odalarına uygun pek çok model Piksel Sticker sitesin de bulunur.

Farklı Sticker Tarzları ile Evlerinizi Renklendirin

Kocaeli reklam ajansı sticker modelleri ile evlerinizin hoş bir havada olmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürünler hoş görünmesinin yanında son derece de kalitelidir. Farklı alanlarda da kullanılabilen bu ürünler kullanıldığı her ortamın havasını değiştirir. Kaktüs desenli modeller hem çocuk odalarında hem de yetişkin odalarında güzel bir görünüm sağlayacaktır.

Düşen yaprak desenli stcikerlar odalarda soft bir görünüm oluşturmak için idealdir. Bu stickerlar dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu sayede yıllarca sorun yaşamadan kullanılması mümkündür. Farklı desenlerde ve ölçülerde olan ürünler her duvar ölçüsüne uygundur. Piksel sticker sitesinden farklı pek çok çeşit stickerı tercih edebilirsiniz.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.