DOLAR 32,5768 0.26%
EURO 34,8031 0.07%
ALTIN 2.494,960,43
BITCOIN 20762934,22%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EDA CELASUN’UN  MAVİ KİTABI OKURYAZAR YAYINEVİ ETİKETİYLE ÇIKTI
  • Haber444
  • Gündem
  • EDA CELASUN’UN MAVİ KİTABI OKURYAZAR YAYINEVİ ETİKETİYLE ÇIKTI

EDA CELASUN’UN MAVİ KİTABI OKURYAZAR YAYINEVİ ETİKETİYLE ÇIKTI

Eda Celasun’un kaleme aldığı Mavi adlı kitap Okuryazar Yayınevi etiketiyle raflarda yerini aldı.

ABONE OL
29 Ağustos 2022 11:43
EDA CELASUN’UN  MAVİ KİTABI OKURYAZAR YAYINEVİ ETİKETİYLE ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çeşitli yabancı şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra çocuk edebiyatına yönelik eserler üretmeye başlayan Eda Celasun’un yeni kitabı Mavi, Okuryazar Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

 

Yaşanılan duygular ve bu duyguların bedenimizdeki yansımaları üzerine düşüncelerin kaleme alındığı bu kitapta Celasun, çocukların duygularıyla ilgili farkındalıklarını birçok duygu tipine değinerek arttırmayı amaçlıyor.

 

Duygu durumlarını saç renkleriyle özdeşleştiren metaforik bir dile sahip bu kitapta yazar küçük okurların farkındalığını keyifli bir anlatıya dönüştürüyor.

 

Hissettiği her duyguda saçlarının rengi de değişen Mavi’nin hikâyesinde yazar, okurlarla birlikte “Peki ya sizin duygularınız bedeninizde nasıl değişimlere sebep oluyor? Kızgınlık, üzüntü, mutluluk gibi duygular size neler hissettiriyor?” sorusuna cevap arıyor.

 

Eda Celasun’un kitaplarını https://www.okuryazaryayinevi.com/ web sitesinden takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

MAVİ

 

Mavi’nin hissettiği her duyguda saçlarının rengi de değişmeye başlıyor. Saçları bazen kırmızı bazen siyah bazen de pembe oluyordu. Kendi duygu dünyasındaki değişimler saçlarına yansıyor. Peki ya sizin duygularınız bedeninizde nasıl değişimlere sebep oluyor? Kızgınlık, üzüntü, mutluluk gibi duygular size neler hissettiriyor?

 

Eda Celasun, çocukların duygularıyla ilgili farkındalıklarını artırmak için Mavi kitabını hissettiğimiz duygular ve bu duyguların bedenimizdeki yansımaları üzerine kaleme aldı.

 

Eda Celasun

Eda Celasun, 1984 yılında Almanya’nın Köln şehrinde doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi’nden İngilizce Öğretmenliği için pedagojik formasyon eğitimi aldı. Çeşitli yabancı şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra 2016 yılında işinden ayrılarak eşiyle Bodrum’a yerleşti. Kızı Lavinya’ya annelik dışında çocuklara yönelik çeşitli organizasyonlar yapıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.