DOLAR 32,5451 0.01%
EURO 34,9203 0.19%
ALTIN 2.429,590,27
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ege Bodur Sosyal Medya Uzmanlığı ile Fenomen

Ege Bodur Sosyal Medya Uzmanlığı ile Fenomen

Sosyal medya kullanımlarının her geçen gün artması beraberinde sosyal medya hesaplarının Başarılı bir şekilde yönetilme zorunluluğunu getiriyor.

ABONE OL
18 Şubat 2022 14:44
Ege Bodur Sosyal Medya Uzmanlığı ile Fenomen
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya kullanımlarının her geçen gün artması beraberinde sosyal medya hesaplarının Başarılı bir şekilde yönetilme zorunluluğunu getiriyor. Bu zorunlulukla birlikte ortaya sosyal medya uzmanlığı adında yepyeni bir iş alanı doğuyor. Ege Bodur bu alanda kendini gösteren ve başarıları ile adını ön plana çıkaran en genç yeteneklerden birisi. Bazı ünlüler ile yapmış olduğu iş birlikleri onun adının hızlı bir şekilde duyulmasına neden oluyor.

Bugüne kadar farklı birçok projede yer alan Ege sosyal medya alanında etkin ve başarılı bir yönetim becerisine sahip. Onu diğer birçok sosyal medya uzmanından ayıran en önemli özelliği yaşanan aksaklıklar da var olan tüm problemleri en hızlı şekilde çözüm bulması olarak görülüyor. Genç yaşına rağmen kriz yönetimini başarılı bir şekilde elle alabilen Ege, bugün ulaşmış olduğu bu deneyimli haline öğrencilik yıllarından beri başlayan çalışma aşkına veriyor.

Farklı birçok iç hesap için sosyal medya danışmanlığı yapan Ege Bodur prensipli ve disiplinli bir yapıya sahip. Yapmış olduğu işte ona çok büyük bir avantaj sağlayan bu özellikler çocukluk yaşta Ailesi tarafından ona en iyi şekilde empoze edilmiş. Ve bugün ailesinin de desteği ile sosyal medya uzmanlığı sayesinde fenomen olarak nitelendirilen birçok hesabın yaratıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Müzik dünyasına atmış olduğu yeni adımlarla da adından söz ettirmeye devam etmeyi hedefliyor.

Resmi İnstagram Linki:

https://www.instagram.com/egebodurr

Resmi Spotify Linki:

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.