DOLAR 32,5836 0.32%
EURO 34,8211 0.18%
ALTIN 2.508,550,99
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eğlence, Mizah, Oyun ve Daha Fazlası Cakıldaklar Youtube Kanalında
  • Haber444
  • Gündem
  • Eğlence, Mizah, Oyun ve Daha Fazlası Cakıldaklar Youtube Kanalında

Eğlence, Mizah, Oyun ve Daha Fazlası Cakıldaklar Youtube Kanalında

ABONE OL
22 Mart 2022 10:29
Eğlence, Mizah, Oyun ve Daha Fazlası Cakıldaklar Youtube Kanalında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YouTube ve Instagram içerikleri son dönemlerde bütün vaktimizi alıyor. Ancak gerçek anlamda güzel videolar izlemek isteyenler cakıldaklar Youtube kanal ve grubunun muhteşem dünyası ile tanışıyor. Grup paylaşmış olduğu video ve içeriklerle eğlence, mizah, deney, oyun, tepkisel duygu ve düşüncelerini milyonlar ile paylaşıyor. YouTube üzerinde en çok beğeni alan videoların sahibi olan gençler Trabzon şivesini de izleyiciye net olarak yansıtıyor.

Dünyanın En Büyük Kibritini Yapan Gençler

Gençler deney videoları ile oldukça beğeni alıyor. Ayrıca, cakıldaklar izleyiciye zevk ve keyif verecek içerikler paylaşıyor. Bu paylaşımlardan bir tanesi olan kibrit videosu herkesin ilgisini çekiyor. Dünyanın en büyük kibritini yapan bu üç kafadar paylaşımları ile her yaştan bireyin dünyasına rengarenk bir ışık tutuyor.

Paylaşımları her zaman en anlamlı ve düşündürücü olan gençlerin yaptıkları bunlarla bitmiyor. Çekmiş oldukları kısa film olan cakildaklar Sezon Biletine Doğru savaş filminde gerçek sinema sanatçılarına taş çıkarıyor.

Hedef ve İdeolojileri Büyük Olan Youtuberlar

Youtube üzerinde çok fazla karşılaşmadığımız tarza sahip olan gençlerin hedefleri de karakterleri ile bütünleşiyor. Öncelikleri insanlara yardım etmek olan bu gençler, hayır kurumlarına ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek istiyor. Bu yardımları ise videolarından yaptıkları kazançlarla yapmak hayallerini süslüyor. Aynı zamanda dünyanın en büyük kaykayını yapmak ve Türkiye’de ilk bilim kurgu filmi çekmek bu gençlerin ideolojilerini oluşturuyor.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.