DOLAR 32,5845 0.21%
EURO 34,8380 0.49%
ALTIN 2.416,63-0,65
BITCOIN %
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elazığ Belediyesi’nden corona virüsü önlemi!

Elazığ Belediyesi’nden corona virüsü önlemi!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:40
Elazığ Belediyesi’nden corona virüsü önlemi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına corona virüsü salgınının önüne geçmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehir merkezinde bulunan Kültür Park, Şehit Polis Fethi Sekin ve Cip mesire alanlarını kullanıma kapattı.

“MESİRE ALANLARIMIZ KULLANIMA KAPATILMIŞTIR”

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, corona virüsü önlemleri kapsamında vatandaşların evlerinde kalmalarının büyük önem arz ettiğine dikkat çekildi.

Açıklamada şöyle denildi:

* Elazığ Belediyesi olarak Temizlik İşleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından toplum sağlığını korumak adına hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir.

* Corona virüsü salgınıyla mücadelede vatandaşlarımızın da evlerinde kalarak, toplu kullanım alanlarından uzak durmaları büyük önem arz etmektedir.

* Bu doğrultuda alınan önlemler kapsamında sosyal tesisleri daha önceden kapatılan Kültür Park ile Şehit Polis Fethi Sekin ve Cip Mesire alanlarımız ikinci bir talimata kadar kullanıma kapatılmıştır.

* Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere ilişkin gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.