DOLAR 32,5279 0.09%
EURO 34,8539 0.24%
ALTIN 2.474,480,51
BITCOIN %
Mersin
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eminönü katliamının faili ‘cinsel istismar’ suçlusu çıktı
  • Haber444
  • Gündem
  • Eminönü katliamının faili ‘cinsel istismar’ suçlusu çıktı

Eminönü katliamının faili ‘cinsel istismar’ suçlusu çıktı

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:26
Eminönü katliamının faili ‘cinsel istismar’ suçlusu çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün sabah saatlerinde Eminönü Meydanı’nda yaşandı. Meydanda araç kullanan bir kişi, bir anda direksiyonunu güvercinlerin üzerine kırdı. Hızını kesmeyen sürücü, yem yiyen onlarca güvercini ezdi.

Vatandaşların ihbarıyla olay sonrası çalışma yapan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yeri ve çevrede bulunan güvenlik kamarası kayıtlarını inceleyerek plakasını tespit ettikleri aracın, Üsame E.(26) isimli, bir kişi tarafından kiralandığını tespit etti.

Şüpheli, Esenler Havalimanı Mahallesi’ndeki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Üsame E. “Mala zarar verme” ve “Çocuğun cinsel istismarı” suçlarından iki adet kaydının olduğu öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Güvercinleri ezen Üsame E. Sirkeci Polis Merkezi’ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyette verdiği ifadesinde gece arkadaşında kaldıktan sonra sabah saatlerinde Eminönü Meydanı’na gezmeye geldiğini ve meydanda ” U ” dönüşü yaparken güvercinleri fark etmeyerek ezdiğini söylediği öğrenildi. (DHA)

 

İLGİLİ HABEREminönü’nde skandal olay! Güvercinleri katleden sürücü yakalandı

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.