DOLAR 32,3747 0.16%
EURO 34,9700 -0.31%
ALTIN 2.324,370,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ender Bulunan Sesin Sahibi Doğan Cem

Ender Bulunan Sesin Sahibi Doğan Cem

Genç müzikseverlerin yeni keşfi olan Doğan Cem, Youtube’da paylaştığı müzik performansları ile büyük beğeni topluyor.

ABONE OL
3 Mart 2022 15:38
Ender Bulunan Sesin Sahibi Doğan Cem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç müzikseverlerin yeni keşfi olan Doğan Cem, Youtube’da paylaştığı müzik performansları ile büyük beğeni topluyor. Geniş bir kitlenin yakın takibinde olmasının müziğe olan tutkusu ve aldığı eğitimlerin katkısı büyüktür. Profesyonel müzik çalışmaları arasında çıkardığı Sır Gibi şarkısı özellikle gençler tarafından oldukça beğenilmiştir.

Müzisyenlik alanındaki konserleri ve kendi çıkardığı şarkıları ile gelecek vaat eden isimlerden biri olması, önemli müzisyenlerinde ilgi odağında olmasına neden oluyor. Kendi bestelerine ek olarak başarıyla seslendirdiği pek çok şarkı videoları sosyal medya takipçileri tarafından beğeni yağmurlarına tutuluyor.

Aynı Zamanda Şan Hocası ve Vokal Koçu

Müziğin her alanı ile yakından ilgili olmayı şan hocalığı ve vokal koçluğu yapmasından anladığımız Doğan Cem, kaliteli bir müzik için eğitimin vazgeçilmez olduğunu savunuyor. Halen konservatuar opera bölümü eğitimi devam ederken, hem öğrenci hem de öğretmen kimliği ile müziğe olan aşkının hiç bitmediğini anlıyoruz.

Sesinin tınısı ve rengi dünyada ender bulunan özellikte olmasından dolayı nadir elmas adı verilen genç şarkıcı, sevenleri ile buluşturacağı Boş Laf isimli şarkının heyecanını taşıyor. Tüm müzik platformlarında 11 Mart 2022 tarihinden itibaren yayınlanacak olan şarkı en çok hayranlarını sevindirecek bir haberdir. Pop müziğe olan düşkünlüğünün yanı sıra Opera alanında da pek çok başarıya imza atmış ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümün 2017 yılında birincilikte kazanmıştır.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.