DOLAR 32,5997 0.34%
EURO 34,8070 0.15%
ALTIN 2.509,711,03
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ersin Destanoğlu sözleşme konusunda topu Ahmet Nur Çebiye attı
  • Haber444
  • Gündem
  • Ersin Destanoğlu sözleşme konusunda topu Ahmet Nur Çebiye attı

Ersin Destanoğlu sözleşme konusunda topu Ahmet Nur Çebiye attı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Ersin Destanoğlu sözleşme konusunda topu Ahmet Nur Çebiye attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu ile ilgili gelişme yaşandı. Lyon’un takip ettiği ve Beşiktaş’a 4.5 milyon euro önerdiği söylenen Ersin için Beşiktaş’ın sözleşme yenileme talebi olduğu söyleniyordu. Ersin Destanoğlu, A Spor’a yaptığı açıklamada “Ben bir şey demeyeyim, gerekli açıklamayı başkanımız yapar” diyerek soruyu geçiştirdi.

19 yaşındaki kaleci geçen sezon Loris Karius’un kötü performansı ve takımdan erken ayrılması sonrası kaleyi devralmış ve güven vermişti.

Paylaş

Sergen Yalçın’ın güvenini kazanan Ersin, bu sezon da takımın as kalecisi olarak lige başladı. Bir süredir eleştirilse de gelecek vadeden Ersin için Fransa’dan Lyon’un devrede olduğu söyleniyor. Sergen Yalçın ise form düşüklüğü olduğu söylediği Ersin yerine yerli ve tecrübeli bir kaleci alabileceklerini bizzat açıklamıştı.

Ancak Beşiktaş, Ersin’i satmak yerine kadroda tutmak ve sözleşme yenilemek istiyor. Ersin’in sözleri sonrası gözler Ahmet Nur Çebi’de.

https://www.instagram.com/p/CIftUlGB9sM/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.