DOLAR 32,4951 0.25%
EURO 34,6157 0.33%
ALTIN 2.487,580,19
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“ETKİLEYİCİ”NİN ÖN GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • Haber444
  • Gündem
  • “ETKİLEYİCİ”NİN ÖN GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“ETKİLEYİCİ”NİN ÖN GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ABONE OL
30 Kasım 2021 15:25
“ETKİLEYİCİ”NİN ÖN GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GAİN’in 28 Kasım’da yayına girmeye hazırlanan yeni dizisi Etkileyici’nin ön gösterimi, dizi ekibi ile basın mensuplarını buluşturan özel bir davetle gerçekleştirildi. Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani, yapımcısı Murat Cemcir, yönetmeni Hande Türkel ile senaristler Murat Kepez ve Zeynep Koçak de dahil olmak üzere dizi ekibi tam kadro olarak etkinlikte yerini aldı. Günümüzün linç kültürüne dair hikayesi ve iddialı senaryosuyla dikkat çeken dizi, katılımcılardan tam not aldı. 

 

GAİN’in yeni dizisi Etkileyici’nin özel gösterimi 26 Kasım günü Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi. Sosyal medya fenomenliği, kadına ve erkeğe yüklenen roller ile basın ve medyanın kitleleri sürükleme gücüne dair iddialı bir hikayesi olan dizi, davetlilerin beğenisini kazandı.

 

Başrol oyuncuları Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin ile dizinin tüm oyuncu kadrosu, ayrıca yapımcısı Murat Cemcir, yönetmen Hande Türkel, senaristler Murat Kepez ile Zeynep Koçak etkinlikte yerlerini aldı. Davete basın, sanat ve influencer dünyasının ‘etkileyici’ isimleri katılım gösterdi.

 

Paylaşılamayan bir sosyal medya hikayesi 

Etkileyici, ismi popüler futbolcu Emre Kunda ile bir skandala karışan “influencer” Leyla’nın, toplum ve basın tarafından linçe uğramasını konu ediniyor. Emre Kunda’nın geri adım atmamasıyla büyüyen olaylarla haksızlığa uğrayan Leyla, yaşadığı linç karşısında korkup geri adım atmayarak kendi bildiği yolu savunuyor ve toplumun ona dayattığı kadın rollerini reddederek mücadele etmeyi seçiyor.

 

İlk sezonu 10 bölümden oluşan ve her hafta 2 bölüm olarak yayına girecek olan dizi 28 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. “Etkileyici”, iddialı senaryosunun yanı sıra, sosyal medya dünyasına atıfta bulunan farklı görsel anlatım teknikleriyle de dikkat çekecek.

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme imkanı sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye, uygulama içi ödeme ile 23,99 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.