DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,330,20
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Terim ikinci yarının haritasını Falcaosuz çiziyor
  • Haber444
  • Gündem
  • Fatih Terim ikinci yarının haritasını Falcaosuz çiziyor

Fatih Terim ikinci yarının haritasını Falcaosuz çiziyor

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Fatih Terim ikinci yarının haritasını Falcaosuz çiziyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Galatasaray formasıyla 1 maç daha kaçırırsa oynadığı maçla kaçırdığı maç sayısı eşitlenecek olan Falcao, gözden düştü. Geçirdiği en ufak sakatlıkta takımdan haftalarca uzak kalan Kolombiyalı’nın fizik durumu neredeyse bitmiş durumda.

Galatasaray’dan sonra ABD’de forma giyme hayali olan Falcao’nun sırf bu hayali için kendini riske atmak istemediği de iddia ediliyor.

Fanatik’teki habere göre devre arasında ya da yıl sonunda Inter Miami’yi transfer olmayı düşünen Falcao, sakatlığının geri dönülemez hale gelmemesi ya da yeni bir sakatlık yaşamamak için dönme sürecinde özverisiz davranıyor.

Paylaş

Fatih Terim’in basın toplanrılarında açıkça söyleyemese de tamamen sildiği belirtilen Falcao, 1 buçuk sene önce Galatasaray taraftarı için rüya gibi bir transfer olmuştu. Muhteşem bir şekilde karşılanan Kolombiyalı, havaalanındaki unutulmaz görüntülerinin karşılığını sahada veremedi.

İstatistik olarak bakınca Galatasaray formasıyla 29 maçta 16 gol 3 asiste imza atarak ‘iyi gibi’ görünen bir görüntü verse de, Falcao’nun beklentileri hiçbir zaman karşılayamadığı açık.

Paylaş

Ne oyun içinde, ne büyük maçlarda ne de ihtiyaç duyulan anlarda sahneye çıkmayan Falcao, artık dönse bile formayı alması çok zor. Diagne gibi çok fazla eleştirilen ve Galatasaray için yetersiz görülen bir isme bile formayı kaptırdıktan sonra, devre arasında bir ayrılık yaşanması oldukça mümkün görünüyor.

https://www.instagram.com/p/CIc2JwalO6X/

fatih terim

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.