DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçede büyük şok! 28 yıl sonra bir ilk yaşandı
  • Haber444
  • Gündem
  • Fenerbahçede büyük şok! 28 yıl sonra bir ilk yaşandı

Fenerbahçede büyük şok! 28 yıl sonra bir ilk yaşandı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Fenerbahçede büyük şok! 28 yıl sonra bir ilk yaşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Fenerbahçe, evinde kayıp

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut, müsabakanın ikinci yarısında hücum oyuncuları Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Dimitrios Pelkas ve Sinan Gümüş’ü oyuna almasına rağmen Fenerbahçe, golü bulamadı ve Göztepe maçı 1-0 kazandı.

Paylaş

51 puanda kaldı

Bu sonuçla ligde 6. mağlubiyetini yaşayan Fenerbahçe 51 puanda kaldı. Sarı-lacivertliler, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’ın 3 puan gerisine düştü. Süper Lig’de 8. kez kazanan Göztepe ise puanını 32’ye çıkardı.

Paylaş

28 yıl sonra ilk kez

Deplasmanda sergilediği başarılı performansa karşın sahasında yaşadığı puan kayıplarıyla dikkati çeken sarı-lacivertli takım, 28 yıl sonra ilk kez Kadıköy’de bir sezonda 5. kez mağlup oldu.

Paylaş

Erol Bulut’tan açıklama: Özür diliyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe’ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Paylaş

”Bunu telafi edeceğimiz maçlar var”

Maç sonu özür dileyen Bulut, “Sonuca baktığımızda kaybedilen 3 puan var. Kazanmamız gereken bir maçtı. İstemediğimiz bir kayıp oldu. Özür diliyoruz. Bunu telafi edeceğimiz maçlar var. Daha 15 hafta var. Onun başlangıcını önümüzdeki hafta Trabzon’da yapmamız gerekiyor. Bunu yapacak gücümüz var” dedi.

Paylaş

Golle sonuçlandıramadığınız zaman…

Erol Bulut sözlerini “Oyun yüzde olarak bizde ama bu hiçbir şey ifade etmiyor, golle sonuçlandıramadığınız zaman… Rakip korner sonrası attığı bir golle kazandı. ” ifadeleriyle sürdürdü.

Paylaş

”Zemin de biraz bozuktu”

Zeminin bozuk olduğuna da vurgu yapan Bulut, “Zemin de biraz bozuktu. Oynamak istediğimiz oyunu engelledi.” şeklinde konuştu.

İlgili Haber
Fenerbahçe evinde kayıp

erol bulut Fenerbahçe göztepe

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.