DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,140,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Form Akyurt Yeni Hobi Bahçeleri İle Karşınızda

Form Akyurt Yeni Hobi Bahçeleri İle Karşınızda

ABONE OL
23 Ekim 2022 19:17
Form Akyurt Yeni Hobi Bahçeleri İle Karşınızda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü gayrimenkul danışmanı Ramazan Mertcan; Form Akyurt’un Ankara’daki yenilikçi projeler ile devam edeceğini duyurdu.

Ankara’nın Akyurt bölgesinde faaliyet göstermekte olan Form Akyurt, yepyeni projeler ile gayrimenkul sektöründe çığır açıyor. Bir süredir sürdürmekte olduğu faaliyetler ile adından söz ettirmeyi başarmış olan Form Akyurt; bu yeni projeler ile çok daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Bu projeler ile Ankara’da yaptıkları projelere bir yenisini ekleyecek olan Form Akyurt; Ankara’daki en konforlu yaşam alanlarını insanlara sunmayı hedefliyor. Yapılan açıklamalara göre Form Akyurt’un ilerideki projeleri arasında havalimanına 10-15 km yakınlıkta olan bölgelerde yatırımlık hobi bahçesi projeleri yer alıyor. Bu projenin yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanıyor.

Söz konusu hobi bahçeleri olduğunda Form Akyurt, şimdiye kadar yaptığı bini geçkin hobi bahçesi ile çok sayıda müşteriye hizmet sundu. Ankara Akyurt’ta yaptığı projeler ile bir süredir adından bahsettiren Form Akyurt, bu projeler ile çok daha fazla müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini gösteriyor.

Form Akyurt’un kurucusu Ramazan Mertcan, sektörde sahip olduğu tecrübe ile Ankara’yı çok daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Form Akyurt; özellikle şehir merkezine kolay ulaşım imkânı sunan yerlere inşa ettiği villa ve bahçeler ile müşterilerine gündelik hayatın monotonluğundan uzak ancak şehre yakın seçenekler sunuyor. Ramazan Mertcan; ilerideki yatırımlarının da müşterilere en konforlu ve ulaşılabilir yapılar sunmak olduğunu belirtiyor.

Form Akyurt’un inşa ettiği yapılar arasında villalar, evler, hobi bahçeleri ve sayısız proje yer alıyor. Bu projeler sayesinde Ankara, Akyurt bölgesinde faaliyet göstermekte olan Form Akyurt, adını her geçen gün daha çok duyurmayı başarıyor. Ünlü iş adamı Ramazan Mertcan; yaptığı açıklamalarda bu başarının arkasında yatan başlıca sebebin sektörde edindiği tecrübe ve sahip oldukları ileri görüşlü ekip olduğunu belirtiyor.

Gelecekteki diğer projeleri hakkında soru sorulduğunda, Ramazan Mertcan henüz çok fazla detay veremeyeceğini ancak Ankara’yı çok daha yaşanır bir yer haline getirmek için tüm güçle çabaladıklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.