DOLAR 32,5470 -0.03%
EURO 34,9282 0.07%
ALTIN 2.431,010,06
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Fatih Öztürkün yerine eski Fenerbahçeli kaleciyi…
  • Haber444
  • Gündem
  • Galatasaray Fatih Öztürkün yerine eski Fenerbahçeli kaleciyi…

Galatasaray Fatih Öztürkün yerine eski Fenerbahçeli kaleciyi…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Galatasaray Fatih Öztürkün yerine eski Fenerbahçeli kaleciyi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Galatasaray yakın zamanda Fernando Muslera ile sözleşme uzatmış ve kale konusunda kafaları rahatlamıştı. Yedek kaleci olarak Okan Kocuk ve Fatih Öztürk’ü kadrosunda bulunduran sarı kırmızılı ekip, Fatih’in performansından memnun değil.

Muslera’nın yokluğunda Okan’la dönüşümlü olarak oynayan Fatih, birkaç hatalı gol yemiş ve özellikle Türkiye Kupası’ndan elenmeye sebep olmasıyla akıllara kazınmıştı.

Paylaş

Galatasaray yeni sezonda yedek kaleci olarak başka bir yerli isme yöneldi: Çaykur Rizespor’dan Tarık Çetin.

Fenerbahçe’nin altyapısından çıkan 1997 doğumlu Tarık’ı takip etmeye başlayan sarı-kırmızılı kulüp sezon sonunu bekliyor.

Paylaş

Tarık Çetin’in sezon sonunda serbest kalması halinde Galatasaray resmen devreye girip transferi bitirecek.

Altyapısından yetiştiği takım Fenerbahçe’de süre almadan gönderildiği için kırgın olduğunu söyleyen Çetin, sezon başında DHA’ya şu açıklamayı yapmıştı: 

Paylaş

Fenerbahçe A Takımı’na çıktığınızda süre almanız çok zor. Başka bir kulübe giderek kendinizi göstererek daha değerli oluyorsunuz. Bu maalesef bu şekilde. Kırgınlık oluyor mu diye sorarsanız tabii ki kırgınlık oluyor. Altyapısında 10 yıl çalıştığınız, arkadaşlıklar edindiğiniz kulüpte süre bulamadan ayrılmak, sonrasında geri dönmek bir kırgınlığa yol açıyor.

fenerbahçe

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.