DOLAR 32,3815 0.19%
EURO 35,0520 -0.14%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2271208-0,55%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ghezzalın belgelerini onlar yetiştirmişti! İşte şampiyonluktaki…
  • Haber444
  • Gündem
  • Ghezzalın belgelerini onlar yetiştirmişti! İşte şampiyonluktaki…

Ghezzalın belgelerini onlar yetiştirmişti! İşte şampiyonluktaki…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
Ghezzalın belgelerini onlar yetiştirmişti! İşte şampiyonluktaki…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Süper Lig’de 25 gole direkt katkı veren Ghezzal 17 asistle asist kralı oldu. Cezayirli oyuncu 8 de gol attı. Transfer döneminin son saatinde belgeleri yetiştirilen oyuncu, Beşiktaş’a katılmıştı. Siyah beyazlı ekip, zamanla yarıştığı o anlarda trafiğe takılmamak adına 29 yaşındaki oyuncunun evraklarını motokuryeyle göndermişti. 

Paylaş

Belgelerini motosikletle yetiştiren iki kişinin ismi ise daha sonra öğrenilecekti: Beşiktaş İdari Sorumlusu Erdinç Gültekin ve Güvenlik Sorumlusu Barış Papila…

Paylaş

Güvenlik Sorumlusu Barış Papila, Beşiktaş’ın Göztepe’yi mağlup ederek şampiyon olduğu mücadele sonrasında NTV’ye verdiği röportajda duygularını anlattı. Papila, “Çok mutluyuz. Güzel bir duygu. En büyük Beşiktaş. Çok heyecanlıyım. Kalbim duracak şekilde…” ifadelerini kullandı.

Paylaş

Orta Çizgi’ye de özel bir röportaj veren Barış Papila, evrakları 12 dakikada yetiştirdiklerini söyledi. Papila, “Arabayla gidecektik, sonra İstanbul trafiği… Saat 6’de yetişmesi gereken evraklar 5 buçukta bitti. Erdinç ile dedik ki, motorla gitmemiz lazım.

Paylaş

Erdinç de ağabeyini aradı ve motoru istedi ve öylece motoru aldık. Nevzat Demir’den Levent’e belgeleri yetiştirmek için 12 buçuk dakikada gittik…” dedi.

ghezzal motosiklet

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.