DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güne Başlarken | 18 Mart 2021

Güne Başlarken | 18 Mart 2021

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Güne Başlarken | 18 Mart 2021
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sen uyurken neler oldu?

Güne Dair Notlar

18 Mart günü saat 7.40’ta dolarx TL euro ise x TL.Hava durumu ise şöyle: İstanbul, 5°C, 10°C  Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı Antalya,  7°C, 16°C Doğu kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı Ankara,  -1°C, 9°C  Karla karışık yağmur ve yüksek kesimleri kar yağışlı Trabzon, 8°C, 11°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı Diyarbakır, 5°C, 13°C Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Günün köşe yazısı

Günün kitabı

18 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Kafanızda binbir çeşit düşünce var değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla yararı yok. Yaşadığınız zincirleme olaylar yüzünden aklınız geçmişinize takıldığında içinizde bir burukluk başlıyor.BOĞA: Dış görünüşünüze yansımamasına rağmen, duygusal takıntılarınızda inatçısınız ve vazgeçmiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız.İKİZLER: Rutin günlerinizden biri olmasına rağmen, Ay’ın konumu birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebileceğinizi gösteriyor. Bazılarının size karşı gizli kıskançlıkları olabilir.YENGEÇ: Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına hazırlıklı olun. Bazıları iyi niyetinizi farklı algılayabilir. Katılacağınız toplantılarda çapkınların ilgisini çekeceksiniz. Olayları oyun gibi görüyorsunuz.ASLAN: Ailenizin güvenliği ve şartları her şeyden önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Bugün bazı önemli randevuları düşünerek gün içinde planlamanızı doğru şekilde yapmalısınız.BAŞAK: Duygusallığınız tavan yapabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce empati yaparsanız onun isteklerini keşfedebilirsiniz.TERAZİ: Maddi kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe olumsuzluklardan kurtulamazsınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Bu yüzden, olayları akışına bırakmalısınız.AKREP: Çevrenizdeki kişilerden kuşku duymanız için neden yok. Sizin disiplinli yapınız her konuda kendini belli ediyor ve her şeyi gereğinden fazla büyütüyorsunuz. İletişim sorunları yaşayabilirsiniz.YAY: İçinizden taşan bir enerji topu olmasına rağmen yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerini gizleyerek yaşamak tarzınız değil. Ama yapmanız gereken her şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz.OĞLAK: Konuşmak istemediğiniz bir konuda ağzınızdan hiç kimse laf alamaz. Özellikle derin konular üzerinde daha da derin düşünmenize neden olacak olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renklenecek.KOVA: Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen çevre koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Ona karşı kıskanç ve şüphecisiniz.BALIK: Dostlarınızla birçok ortak aktivitede bulunacaksınız. Olumsuzluk duygular içinde hareket edip bazı işlerinizin yarım kalmasına neden oluyorsunuz. Bugün aşk gezegeni Venüs’ten pozitif etkiler alıyorsunuz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.