DOLAR 32,3588 0.12%
EURO 34,9828 -0.3%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güne Başlarken | 6 Şubat 2021

Güne Başlarken | 6 Şubat 2021

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Güne Başlarken | 6 Şubat 2021
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sen uyurken neler oldu?

Güne Dair Notlar

6 Şubat günü saat 7.40’ta dolar x TL euro ise x TL.Hava durumu ise şöyle: İstanbul, Parçalı ve az bulutlu. 7°C, 16°C Antalya, Parçalı ve az bulutlu. 12°C, 22°C Ankara, Parçalı ve az bulutlu. 3°C, 15°C Trabzon, Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğu kesimleri sağanak yağışlı iç kesimlerinin yüksekleri karlakarışık yağmur ve kar yağışlı. 9°C, 15°C Diyarbakır, Parçalı ve az bulutlu. 3°C, 16°C

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Günün köşe yazısı

Günün kitabı

6 Şubat günlük burç yorumları

KOÇ: Hızlı düşünüp kavrama yeteneğinizi farklı alanlarda kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara esnek şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizi pratiğe dönüştürmelisiniz.

BOĞA: Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bırakıp birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Yıldızlardan olumlu destek var.

İKİZLER: Hareketli bir gün. Düşüncelerinizde idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız için kimseye taviz vermeyeceksiniz. Aşk yaşantınız canlanıyor.

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, şartları sorguluyor ve çevrenize karşı duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

ASLAN: Pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı anlaşılmaya ihtiyacınız var.

BAŞAK: Çevre koşullarının lehinize olduğu bir gün. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin destekleri, yeteneklerinizi doğru kullanmanızı sağlıyor. Uzak yollardan gelen, kan bağınız olan kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

TERAZİ: Ay, para evinizi olumlu etkiliyor. Karşı tarafın istekleri doğrultusunda sıra dışı masraflar söz konusu. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum sizi fazla sıkmamalı. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

AKREP: Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkide istediğiniz fikirlerin oluşmasını sağlayacak şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranmayın.

YAY: İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız. Olumlu bir gün.

OĞLAK: Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklayacaksınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık, başarılı bir gün içindesiniz.

KOVA: Aşk gezegeni Venüs, egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size cesaret sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

BALIK: Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.