DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güzel Sözler Arşivi

Güzel Sözler Arşivi

ABONE OL
11 Mart 2021 10:43
Güzel Sözler Arşivi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğum günleri, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü gibi daha adını sayabileceğimiz çok fazla sayıda özel gün vardır. Bu özel günlerde insanlarda hatırlanmak ister. Hatırlandığı kadar mutlu edilmek ister. Aklımıza ilk önce çiçek ya da hediye gelse de hepsinin içine mutlaka bir not konulması gerekir. Bu not içinde de en anlamlı sözler yazması şarttır. Neden mi? Çünkü karşınızdaki insana kendinizi ifade etmek için etkileyici mesajlar yazmak en güzel yoldur.

İnsanlar her zaman duygularını kaleme dökemeyebilirler. Böyle zamanlarda güzel sözler arşivi bulunan bir siteden destek almak gerekebilir. Kalbim City sitesi bu anlamda yardımcı olacak en güzel platformlardan biridir.

Parmağınızın Ucundaki Sözler

Artık oturduğunuz yerden sizde şair olabilirsiniz. Siteden bulacağınız özlü sözler ile karşınızdakileri bir şair gibi etkileyebilirsiniz. İnternetten siteye giriş yapmanız yeterlidir. Bilgisayar, akıllı telefon ya da ıpad olması yeterlidir. Siteye giriş yaptıktan sonra kategoriler içerisinden istediklerinizi seçip paylaşabilirsiniz. Siteye abone olarak güncellenen sözlerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.

Özel günleri takip etmekte zorlanıyorsanız hatırlatıcı mailler ile güzel sözler size ulaştırılır. Parmağınızın ucunda bulunan bu sözleri sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Yaşadığınız tüm duyguları bu sözlerle ifade edebilirsiniz. Kısa ama anlamlı olan bu sözler sayesinde hayatınıza mutluluk katabilirsiniz. Karşınızdaki insanları sevindirebilirsiniz. Kalbim City sitesini incelediğinizde hangi söz size uygun ise onu dilediğiniz platformda paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.