DOLAR 32,6020 0.38%
EURO 34,8094 0.2%
ALTIN 2.501,160,69
BITCOIN 20996825,68%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasta Bakıcılığının Bir Numaralı Şirketi ‘Kuzey İnsan Kaynakları’!
  • Haber444
  • Gündem
  • Hasta Bakıcılığının Bir Numaralı Şirketi ‘Kuzey İnsan Kaynakları’!

Hasta Bakıcılığının Bir Numaralı Şirketi ‘Kuzey İnsan Kaynakları’!

ABONE OL
16 Kasım 2020 10:27
Hasta Bakıcılığının Bir Numaralı Şirketi ‘Kuzey İnsan Kaynakları’!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

2014 yılında Türkiye geneline insan kaynağı tedarik hizmeti vermek amacıyla kurulan ve kurulduğu günden bu yana da üstüne katarak yoluna emin adımlarla devam eden Kuzey İnsan Kaynakları şirketi, verdiği hizmetlerin kaliteleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle hasta bakıcılığı alanında güvenilir personel bulmakta oldukça zorluk yaşayan müşterilerine sunduğu hizmetle insanların bakıcıya olan perspektiflerini değiştiren Kuzey İnsan Kaynakları şirketi, henüz 6 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen bakıcılık sektöründeki tüm alışılmış olguların üzerine yenilerini koymayı başardı.

HİZMET AĞI TÜM TÜRKİYE’Yİ SARDI!
Genel Müdürlüğü Antalya’da olan ancak hizmet ağı tüm Türkiye’yi saran Kuzey İnsan Kaynakları, yalnızca şirket politikası ile değil; uzman, deneyimli, güler yüzlü personelleriyle genelde tüm özel de ise hasta bakıcılığında sektördeki yerini sağlamlaştırıyor. https://www.kuzeyinsankaynaklari.com.tr/evde-bakicilik-hizmetleri/hasta-bakicisi/  adresinden kolay bir şekilde tek tıkla ulaşılabilen hasta bakıcılık hizmetine müşteriler gönül rahatlığıyla başvurabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.