DOLAR 32,3669 0.13%
EURO 34,9806 -0.29%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hastanede corona testinden kaçtı… Arkadaşının evinde ölü bulundu
  • Haber444
  • Gündem
  • Hastanede corona testinden kaçtı… Arkadaşının evinde ölü bulundu

Hastanede corona testinden kaçtı… Arkadaşının evinde ölü bulundu

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:46
Hastanede corona testinden kaçtı… Arkadaşının evinde ölü bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da dün saat 16.00 sıralarında Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi’nde, Hüseyin İncirbelen, ziyarete gittiği arkadaşı Murat Çağlar’ın evinde mutfakta otururken bir anda fenalaştı. Arkadaşının haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri KOAH hastası olduğu öğrenilen İncirbelen’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Arkadaşı Murat Çağlar, öğleden sonra kendisini ziyarete gelen arkadaşının bir anda fenalaştığını, nefes alamadığını ve ardından kendisinin 112’yi arayarak yardım istediğini söyledi.

HASTANEDEN KAÇTI

Öte yandan hayatını kaybeden Hüseyin İncirbelen’in 28 Mart Salı günü, nefes alamadığını belirterek Manavgat Devlet Hastanesine başvurduğu ve corona virüsü testi yapılmadan hastaneden kaçtığı, bundan dolayı aynı evde ikamet etmekte olan abisiyle birlikte arandıkları belirlendi.

(FOTO:İHA)

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemelerin ardından Hüseyin İncirbelen’in cenazesi corona virüsü testi yapılmak ve incelenmek üzere Manavgat Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

KARANTİNA KARARI

Yapılan testlerde ise İncirbelen’in Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. Testin ardından aynı evde birlikte kaldığı kardeşi ve evinde öldüğü Murat Çağlar başta olmak üzere ilişkisi olan kişilerin bulunarak karantina uygulanacağı bildirildi. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.