DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haydar Baş’ın ailesi taburcu edildi, cenazesinin definine katılanlar karantinaya alındı
  • Haber444
  • Gündem
  • Haydar Baş’ın ailesi taburcu edildi, cenazesinin definine katılanlar karantinaya alındı

Haydar Baş’ın ailesi taburcu edildi, cenazesinin definine katılanlar karantinaya alındı

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:13
Haydar Baş’ın ailesi taburcu edildi, cenazesinin definine katılanlar karantinaya alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, memleketi Trabzon’da, ailesinden 8 kişi ile birlikte ‘Covid-19’ testleri pozitif çıkınca özel bir hastanede tedaviye alınmış ve sevk edildiği Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti. Baş, Akçaabat ilçesindeki Şehitlik Tepesi’nde toprağa verilmişti.

YAKINLARI SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Haydar Baş ve ailesinin oturduğu Akçaabat’a bağlı Sarıtaş Mahallesi, corona virüsü tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Karantina uygulaması sürerken, corona virüsü tedavisi gören, Haydar Baş’ın eşi, oğlu ve gelinin de aralarında bulunduğu 8 akrabası sağlığına kavuşup taburcu edildi.

(FOTO:DHA)

DEFİNE KATILANLAR KARANTİNADA

Bu arada, BTP Genel Başkanı Haydar Baş’ın cenazesinin defnine katılan, birinci derece yakınlarının yanı sıra bazı partililer de evde zorunlu karantinaya alındı. 14 gün süresince evde kalacak bu kişilerin ise aile hekimlerince takibe alındığı öğrenildi.

“EVDEN DIŞARI ÇIKMIYORUM”

Cenaze töreninin ardından Genel Başkan Haydar Baş’ın defin işlemlerinde yer alan BTP Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu da, evde izole olduğunu belirterek, “Cenazedeki define katılanlar 14 günlük gözetim altında tutuluyor. Bunların içinde ben de varım. Evden dışarı çıkmıyorum. Merhum Başkanımızın değerli aile bireyleri de sağlıklarına kavuşarak, taburcu oldular. İnşallah bu salgın sürecini aşar, eski günlere döneriz” dedi. (DHA)

 

İLGİLİ HABERHaydar Baş’ın cenaze töreni sonrası skandal görüntüler için harekete geçildi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.