DOLAR 32,3729 0.14%
EURO 35,0143 -0.2%
ALTIN 2.324,100,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hepimiz Cennetten Kaçtık, Cehennemde Sizi Bekliyoruz

Hepimiz Cennetten Kaçtık, Cehennemde Sizi Bekliyoruz

ABONE OL
5 Mart 2022 14:24
Hepimiz Cennetten Kaçtık, Cehennemde Sizi Bekliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu farklı slogan nerede karşımıza çıkıyor olursa olsun herkesin ilgisini çekebilecek türde bir merak uyandırıyor. Hepimiz cennetten kaçtık, cehennemde sizi bekliyoruz sloganı ile yola çıkan oluşumun ne olduğunu merak edenler yaptıkları araştırmada The Hell Club’un varlığından haberdar oluyor.

The Hell Club bir NFT Kulübü olarak çalışıyor. Dijital yatırımlar ve Kripto paralar denildiğinde bir nevi dijital sertifika  anlamına gelen NFT’ler  her biri birbirinden benzersiz ve değiştirilemez varlıklar olarak geleceği simgeliyor. Böylelikle değiştirilemez tokenlar olarak da ele alınan her bir NFT yaratıcısına hem gelir açısından em de İmaj açısından çok önemli kazançlar sağlıyor. NFT yaratıcısı olan herkesin The Hell Club gibi önemli bir kulüp üzerinden tanıtım ve satışlarını yapabiliyor olması bambaşka bir ayrıcalık olarak değerlendiriliyor.

Sir Van Dear tarafından kurulmuş olan The Hell Club’un sektörde bu kadar ses getiriyor olmasının en önemli nedenlerinden birisi 2023 hedeflerine ulaştıkları takdirde dağıtmayı planladıkları nakit ödüller ve NFT’lerdir. The Hell Club sosyal medya hesaplarını takip eden ve bu oluşumu destekleyen kişilerle birlikte sokak hayvanları ve muhtaç insanlar destek kapsamında bulunuyor.

The Hell Club üyesi olan tüm NFT yaratıcıları aynı zamanda üretmiş oldukları NFT’leri bu platform aracılığı ile satışa sunabiliyor. Dünyada kripto paralara merak salmış olan çok büyük bir kitlenin takip etmiş Opensea sitesi üzerinden NFT’ler ve projeler satılıyor.

https://www.instagram.com/the.hell.club/

https://twitter.com/van_dear

https://discord.com/invite/xhamUd4Xsg

https://opensea.io/vandear

https://opensea.io/collection/thehellclub

https://opensea.io/collection/lux-

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.