DOLAR 32,3290 0.22%
EURO 35,0869 -0.19%
ALTIN 2.306,911,31
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İBB Meclisi’nde ‘ezan-namaz’ polemiği!

İBB Meclisi’nde ‘ezan-namaz’ polemiği!

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:03
İBB Meclisi’nde ‘ezan-namaz’ polemiği!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Meclisi’nin salgın gündemi ile olağanüstü olarak gerçekleştirilen oturumunda, “ezan-namaz” tartışması yaşandı. İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, oturumda yaptığı konuşmada İBB’nin çalışmalarının engellenmek istendiğini belirterek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İmamoğlu için söylediği “Şeytan kovalamaktan namaza vakit bulamıyor” sözlerini hatırlattı.

TEPKİ ÇEKEN YORUMDA BULUNDU

AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da bu sözlere atıf yaparak tepki çeken bir yorumda bulundu ve “Aslında Meral hanım cümleyi yanlış kullandı. ‘Bizim başkanın namazda gözü yok ki ezanda kulağı olsun’ diyecekti. Hani bu kentte israf vardı, neden önlemediniz. Burası İstanbul’un geleceğini karartmak isteyenlerle geleceğini aydınlığa taşımak isteyenlerin platformudur” diye konuştu.

“SİYASİ ÇUKUR”

Yerel seçim kampanyası sırasında kendisine ve Trabzon halkına yönelik “Pontus” iması da çok tartışma yaratan Göksu’ya İmamoğlu şöyle karşılık verdi;

*Her benzetmesinde puan kaybetmeye devam ediyor. Aynen ‘kulağı ezanda olmaz’ misali benzetmesi daha önce yaptığı benzetme gibi iyi puan kaybettirir Tevfik beye.

*Siyasi çukura düştü bu lafınız. ‘Aklı namazda olmayanın kulağı ezanda olmaz’ lafı bir algı yaratmaktır. Ama o siyasi bir çukurdur. Siz devam edin orada.

İLGİLİ HABERİmamoğlu: Normalleşmiş gibi davranmak doğru değil İLGİLİ HABERİmamoğlu’nun 4.2 milyarlık borç talebi 648 milyon liraya düşürüldü!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.