DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0756 -0.15%
ALTIN 2.297,760,91
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İhracatın Yıldızları ödül töreninde, World Medicine yine ilk üçteki yerini alarak ikinci oldu.
  • Haber444
  • Gündem
  • İhracatın Yıldızları ödül töreninde, World Medicine yine ilk üçteki yerini alarak ikinci oldu.

İhracatın Yıldızları ödül töreninde, World Medicine yine ilk üçteki yerini alarak ikinci oldu.

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin hazırladığı ‘İhracatın Yıldızları Ödülleri 2021’ sahiplerini buldu. World Medicine, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza atarak ilaç ihracatı alanında ilk üçteki yerini alarak ikinci oldu. World Medicine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sohrab Mammadov, “World Medicine olarak Türkiye ekonomisine her zaman en çok katkı yapan ilaç şirketi olmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz ilaç ihracatı denildiğinde akla gelen tek marka olmak” dedi.

ABONE OL
23 Mart 2022 15:19
İhracatın Yıldızları ödül töreninde, World Medicine yine ilk üçteki yerini alarak ikinci oldu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kimya sektöründeki üye firmalarını ihracattaki başarılarından dolayı onurlandırmak ve teşvik etmek amacıyla İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından gerçekleştirilen İhracatın Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu.  Bu yıl yedincisi düzenlenen İKMİB İhracatın Yıldızları Ödülleri 2021’de, World Medicine ilaç ihracatı alanında bir kez daha ilk üçteki yerini alarak ikincilik ödülünün sahibi oldu.

 

Ödülünü almak için sahneye çıkan World Medicine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sohrab Mammadov, “World Medicine olarak 2011 yılından bu yana faaliyet gösteriyoruz ve 2022 yılı itibariyle de 35 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. İhracat alanındaki yatırım ve girişimlerimizle bugüne kadar birçok ödüle layık görüldük. 2019 yılında ihracatta gösterdiğimiz başarılı performans ile İKMİB’in “İhracatın Yıldızları-İlaç İhracatı” kategorisinde ikinci olmuştuk. İhracatta zirveyi hedefledik ve planlarımızı bu hedef doğrultusunda yaparak 2020 yılında birinciliğe yükseldik. Bugün ise adım adım devam ettiğimiz yolculuğumuza emeklerimizin karşılığı olarak ikincilik ödülüyle devam ediyoruz.” dedi. Sobrab Mammadov sözlerini, “Türkiye’nin en çok ilaç ihraç eden şirketi olmak için her sene çok çalışıyoruz. World Medicine olarak Türkiye ekonomisine her zaman en çok katkı yapan ilaç şirketi olmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz ilaç ihracatı denildiğinde akla gelen tek marka olmak” diyerek tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.