DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8017 0.17%
ALTIN 2.495,880,48
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu: Büyük bir sorumluluk üstlendik

İmamoğlu: Büyük bir sorumluluk üstlendik

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:16
İmamoğlu: Büyük bir sorumluluk üstlendik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, salgın sürecinde kesintisiz hizmet vermeyi sürdüren kurum çalışanlarına yaptığı moral ziyaretlerini, bu kez telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Satınalma Daire Başkanlığı’na bağlı müdürlüklerin personelleri ile motivasyon toplantısı yaptı.

Satınalma Daire Başkanı Gürkan Alpay, satınalma, levazım, ayniyat ve ihale birimleri olarak çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi. Piyasada sağlık ürünleri ile ilgili çok manipülatif fiyatlar olduğunu belirten Alpay, ”Uzun sözleşmeler değil, piyasa koşullarına uygun sözleşmeler yapıyoruz. Arkadaşlarımız bu konuda sonsuz emek harcıyorlar” dedi.

”ÖNCE SAĞLIKLI OLACAKSINIZ”

İmamoğlu da İBB çalışanlarının zor koşullarda önemli görevler yerine getirdiğini dile getirerek ”Hep beraber büyük bir sorumluluk üstlenmiş durumdayız. Ülkemizin bu süreci kazasız belasız atlatması, kurumumuzun varlığını sürdürmesi çok değerli ve önemli.

Paramıza göz kulak olan, en iyi ürünü, en iyi şekilde almaya çalışan değerli bir ekipsiniz. Önce sağlıklı olacaksınız, sonra başarıyı dileyeceğiz. Ramazan ayı hepimize uğurlu gelsin. İnşallah güzel bir şekilde bayrama gireriz, bayram gibi bayram yaşarız” diye konuştu.

(FOTO: SÖZCÜ)

”100 BİNE YAKIN İNSAN BU KURUMDAN EKMEK YİYOR”

Tüm dünyanın farklı bir süreç yaşadığını kaydeden İmamoğlu, şunları söyledi:

* Kamuda çalışma düzeni, kamu düzeni, kamu finansmanı; birçok konu aslında önümüzdeki süreçte yeniden gözden geçirilecek. Bence bu değerli süreci de böyle yorumlayıp, ‘Biz nasıl çalışmalıyız, nasıl bir bütçe yönetimi, nasıl bir alım sistemi kurmalıyız’ diyerek hep beraber yorumlamalısınız.

* Gerçekten bu dönem  ilginç bir dönem. İlginç bir sınav. Tedbir önemli. Bu arada ailelerinizi de koruyun. Hiç kimseye, hiçbir arkadaşınıza bulaşsın istemiyoruz. Ama ne yazık ki kurumumuzda hayatını kaybeden çalışanlarımız da var.

* Biz, büyük bir aileyiz. Kocaman bir ekibimiz var. Neredeyse 100 bine yakın insan, bu kurumdan ekmek yiyor. Dolayısıyla kimsenin tırnağının kanaması istemeyiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.