DOLAR 32,3218 0.21%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.296,320,84
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Inspirational Blink, Love Is In The Air Şarkısı ile Kısa Sürede Hedeflediği Başarıya Ulaşıyor
  • Haber444
  • Gündem
  • Inspirational Blink, Love Is In The Air Şarkısı ile Kısa Sürede Hedeflediği Başarıya Ulaşıyor

Inspirational Blink, Love Is In The Air Şarkısı ile Kısa Sürede Hedeflediği Başarıya Ulaşıyor

ABONE OL
11 Nisan 2022 15:59
Inspirational Blink, Love Is In The Air Şarkısı ile Kısa Sürede Hedeflediği Başarıya Ulaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Inspirational Blink, çok küçük yaşlarda müziğe tutkusu olan ve her geçen gün bu tutku ile kendisine hedefler koyan genç bir yetenek. Yurt dışında doğan ve büyüyen Inspirational Blink, çocukluk yaşlardan bu yana hobi olarak ilgilendiği müzik tutkusunu son yıllarda hızla geliştirerek artık profesyonel bir yön almaya başlıyor.  Her geçen gün müzikle büyüyen ve müzikle yaşayan Inspirational Blink, son dönemlerde elektronik müziğe karşı farklı bir ilgi duymaya başlıyor. Ve yine hobi olarak üzerinde çalışmaya başladı bir proje ile bugün hiç de hayal etmediği başarıların içerisinde kendini buluyor.

Love is in the Air isimli şarkısı ile çok kısa sürede müzik listelerinde iyi bir yere sahip olmayı başarabiliyor. Bu şarkı 2022 yılı Mart ayı içerisinde çıkış yapıyor ve 150 farklı ülkede yayınlanmaya başlıyor. En önemli müzik otoritelerinin listelerinde yer alan Love is in the Air bir ay gibi kısa bir sürede 20 binin üzerinde dinlenmeye ulaşarak dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Love is in the Air şarkısı için Inspirational Blink, hayal edemediğim bir başarı tanımlaması yapıyor. Aslında hobi olarak başlamış olduğu bu projenin çok kısa sürede çok iyi yerlere gelebilmesi onun çalışma azmine ve elbette sahip olduğu yeteneğe bağlanıyor. Wois Music Plak şirketi tarafından çıkarılan Love is in the Air şarkısının zaman geçtikçe on binlerce insana daha ulaşabileceği şimdiden kendini gösteriyor.

Inspirational Blink’in yeni çıkarmış olduğu single olan ‘Always Summer’ mayıs ayında dinleyicilerle buluşuyor.

Instagram: https://www.instagram.com/inspirationalblink/

Spotify: https://sptfy.com/80br

Wois Music: https://artist.woismusic.com/inspirationalblink

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.