DOLAR 32,3856 0.19%
EURO 35,0743 -0.02%
ALTIN 2.324,730,24
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da corona denetimi kuyruğu!

İstanbul’da corona denetimi kuyruğu!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:41
İstanbul’da corona denetimi kuyruğu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan kararları uygulamak için harekete geçen İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde 11 noktada denetim başlatmıştı.

Kişisel tedbirlerini alan ekipler araçları tek tek durdurdu. Araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcuların kimlik kontrolleri yapılırken, ateşleri de ölçüldü. Araç içinde bulunan 65 yaş ve üstü yolcular da Kabahatlar Kanunu’nun 32. Maddesi gereğince 392 lira idari para cezası uygulandı.

KAÇAK YOLCULARA DA DİKKAT EDİLDİ

Ayrıca ekipler TEM Otoyolu’ndan geçen şehirlerarası otobüslerin izin belgelerini kontrol ederken, kaçak yolcu taşınmasını engellemek için de TIR, kamyonet ve ticari araçların kasalarını incelendi.

KUYRUK OLUŞTU

Ekiplerin yaptığı uygulama sebebiyle İstanbul’un birçok noktasından uzun araç kuyrukları meydana geldi. Saatlerce trafikte olduğunu söyleyen sürücüler, uygulamalarda daha ekibin çalışmasını istediklerini belirtti.

İLGİLİ HABERİlber Ortaylı’dan corona virüsü açıklaması: Avrupa Birliği bitecek!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.