DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kariyer.net, ‘2022 En İyi İşverenler IT’   listesinde kategori birincisi oldu!
  • Haber444
  • Gündem
  • Kariyer.net, ‘2022 En İyi İşverenler IT’ listesinde kategori birincisi oldu!

Kariyer.net, ‘2022 En İyi İşverenler IT’ listesinde kategori birincisi oldu!

Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü tarafından IT sektörü özelinde gerçekleştirilen “En İyi İşverenler IT 2022” listesinde %97’lik memnuniyet oranı ile kendi kategorisinde birinci oldu.

ABONE OL
30 Ağustos 2022 15:03
Kariyer.net, ‘2022 En İyi İşverenler IT’   listesinde kategori birincisi oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de Yılın En İyi İşverenleri’nin yanı sıra sektörel, bölgesel ve tema bazlı ‘En İyi İşverenler’ listelerini açıklayan Great Place to Work® Enstitüsü, IT Sektörü’nün en iyi işverenlerini açıkladı. Yeni nesil teknolojileri kullanarak Türkiye’nin istihdam piyasasına yön verme vizyonuyla çalışmalarına devam eden Kariyer.net, kurum kültürü, güvenilirliği, çalışanlarına sunduğu iş ortamı ve sunduğu ayrıcalıklar sayesinde GPTW’nin “En İyi İşverenler IT 2022” listesinde 250 – 499 çalışan kategorisinde bulunan işverenler arasında birinci sıraya yerleşti.

 

Uysal: “Çalışan memnuniyetinde standartları belirlemeye devam ediyoruz”

GPTW gibi çalışan deneyimi açısından dünyanın en saygın organizasyonlarından birinde başarılarını devam ettirdiklerini vurgulayan Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal, şunları söyledi: “Kariyer.net olarak, 2014 yılında kurulan Ar-ge merkezimizde üretilen yeni nesil teknolojilerle, hayalleri hayatlarla buluşturuyor ve gücümüzün kaynağı olan çalışanlarımızla birlikte büyüyoruz. Çalışanlarımıza, çeşitliliğe ve kapsayıcılığa önem veren, eşit, şeffaf ve katılımcı bir iş yeri kültürü ve ortamı sunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda uyguladığımız politikalar ve hayata geçirdiğimiz çalışmalarla ilk kez 2018 yılında Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye’nin En İyi İşverenleri ödülüne layık görülmüştük. 2022 yılında ise başarı çıtamızı daha da yükselterek Great Place to Work karnemizi genişletmeye devam ettik. Mart ayında %97’lik memnuniyet derecesiyle ‘Great Place to Work – Harika İş Yeri Sertifikası’nın sahibi olduk. Haziran ayında ise çalışma arkadaşlarımızın refahı için hayata geçirdiğimiz fark yaratan uygulamalarımızla Great Place to Work Well-Being Özel Ödülü’ne layık görüldük. Ardından değer katan çalışmalarımız ve gönüllülük yaklaşımlarımız sayesinde sosyal sorumluluk ve çalışan gönüllülüğünde Türkiye’nin en iyi şirketlerinin belirlendiği Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Listesi’nde yer aldık. Kariyer.net olarak, şimdi de “En İyi İşverenler IT 2022” listesinde kategori birincisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımıza, Teknoloji ve İnovasyon ekibimize ve İnsan Kaynakları ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışan deneyimini ve memnuniyetini odağa alan uygulamaları devreye alarak, bu alanda çıtayı daha yukarı taşımaya devam edeceğiz.”

 

Şirketler, GPTW kriterleri ve 9 binin üstünde katılımcı tarafından değerlendirildi

Great Place To Work Enstitüsü, farklı büyüklük ve sektörlerdeki organizasyonlara 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 60’tan fazla ülkede mükemmel iş yeri olmaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda ölçümlemeler yaparak, araştırma ve danışmanlık hizmeti sunuyor. Great Place To Work enstitüsü, çalışanların mevcut işyerlerindeki deneyimine odaklanan “Trust Index™” çalışan deneyimi anketi ve Culture Audit for All metodolojisine dayanan 5 alanda organizasyonun herkes için harika bir iş yeri oluşturmadaki deneyimlerini ölçümlüyor, raporluyor ve yol haritaları çıkarıyor. GPTW tarafından bu yıl gerçekleştirilen “En İyi İşverenler IT 2022” araştırmasında şirket çalışanları, Trust Index anketinde yer alan 60’tan fazla soruya yanıt verdiler. Elde edilen veriler analiz edilip, değerlendirildikten sonra fark yaratan sonuçlara sahip kurumlar “En İyi İşverenler IT 2022” listesine girmeye hak kazandı.

 

Great Place To Work® Türkiye’nin veri ekibi, IT sektöründeki şirketleri, Trust Index anketindeki yanıtların yanı sıra makine öğrenmesi algoritmalarından da faydalandı. Great Place to Work-Certified standardını karşılayan IT sektöründeki organizasyonlar karşılaştırmalı olarak analiz edildi. 9 binin üstünde katılımcının değerlendirildiği araştırmada şirketler, çalışan sayılarına göre 10 – 49,50-99, 100 – 249, 250-499, 500+ şeklinde kategorilere ayırarak değerlendirildi.

 

Kariyer.net hakkında:

1999’dan bu yana Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu olan Kariyer.net, iş arayanlarla işverenleri internet ortamında yeni nesil teknolojilerle bir araya getiriyor. Kariyer.net’ in aday veri tabanında 28 milyonu aşkın özgeçmiş bulunuyor. Kariyer.net üyesi 500 binden fazla firma, ihtiyaç duyduğu iş gücünü Kariyer.net aracılığıyla arıyor. Kariyer.net, İstanbul Ümraniye ofisinin yanı sıra Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Elâzığ, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Sakarya ve Samsun’da bulunan ekipleriyle müşteri ve adaylarına hizmet veriyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.