DOLAR 32,4604 0.25%
EURO 35,5946 0.45%
ALTIN 2.325,440,28
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu’ndan siyasi parti liderlerine ‘corona virüsü’ mektubu
  • Haber444
  • Gündem
  • Kılıçdaroğlu’ndan siyasi parti liderlerine ‘corona virüsü’ mektubu

Kılıçdaroğlu’ndan siyasi parti liderlerine ‘corona virüsü’ mektubu

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:40
Kılıçdaroğlu’ndan siyasi parti liderlerine ‘corona virüsü’ mektubu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu aralarında AKP, MHP, İYİ Parti, HDP’nin de bulunduğu 16 siyasi parti genel başkanına, ‘Covid-19’ mektubu gönderdi.

Kılıçdaroğlu, mektubunda Türkiye’nin ve dünyanın corona virüsü salgını ile mücadele ettiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

*Bilineceği üzere bu salgın, gerekli önlemlerin alınmaması halinde ekonomik ve sosyal hayatımız üzerinde yıkıcı etkiler yaratma potansiyeli taşımaktadır.

*Bu kapsamda maruz kaldığımız salgınla mücadele etmek ve çözüm yolları üretmek üzere CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun koordinasyonunda 3 ayrı komisyon oluşturulmuştur.

*Covid-19 Mücadele Programı başlıklı, 13 maddeden oluşan görüş ve önerilerimiz ile bu mücadele sırasında elde ettiğimiz bilgi ve tecrübeyi kapsayan ayrıntılı ‘koronavirüs raporu’muzu ekte bilgilerinize arz ediyorum.

*Yaşadığımız bu zor günleri, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde ve güçlü bir toplumsal dayanışma ile aşacağımıza inanıyorum.

 

İLGİLİ HABERKılıçdaroğlu’ndan corona virüsü için 13 maddelik öneri

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.