DOLAR 32,3319 0.24%
EURO 35,0427 -0.26%
ALTIN 2.297,140,87
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lazer epilasyon sırasında bacaklarında yanıklar oluştu, şikayetçi…
  • Haber444
  • Gündem
  • Lazer epilasyon sırasında bacaklarında yanıklar oluştu, şikayetçi…

Lazer epilasyon sırasında bacaklarında yanıklar oluştu, şikayetçi…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Lazer epilasyon sırasında bacaklarında yanıklar oluştu, şikayetçi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konak ilçesindeki güzellik merkezine giden kuaför Sibel Bilir, 17 Şubat’ta lazer epilasyon seansına girdi. Seans sırasında bacağının yandığını hisseden Bilir, iddiaya göre görevliden lazerin derecesini düşürmesini söyledi ancak görevli seansa aynı dereceyle devam etti. Seansı yarım bırakıp, evine dönen Bilir, kısa bir süre sonra vücudunda şiddetli yanma ve acı hissetti. Bacağının su topladığını gören Bilir, durumu telefonla güzellik merkezi görevlilerine bildirip, doktora gideceğini söyledi. Bilir’i güzellik merkezine davet eden görevliler, doktora gitmeden önce firmadaki dermatologa görünmesini istedi. Dermatolog tarafından sürmesi için pomat verilip, “Birkaç güne kadar geçer” denilerek gönderilen Bilir, 3 günün sonunda ağrılara dayanamayarak Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada yapılan kontrolde Bilir’in bacağında 1’inci derece yanıklar oluştuğu belirlendi. Bilir, hastaneden aldığı raporla Alsancak Polis Merkezi’ne gidip, şikayetçi oldu. Bilir, savcılığa da dilekçe vereceğini söyledi.

 

İŞE GİDEMEDİ

Vücudunda oluşan yanıklar nedeniyle çalışamayıp, işinden geri kaldığını ve yaşadıklarından psikolojik olarak çok etkilendiğini belirten Bilir, “Güzellik merkezinin şikayetçi olduğumdan haberi yoktu. Öğrendiklerinde beni arayıp, şikayetimi geri almam durumunda sınırsız hizmet vereceklerini, yaşanılan olumsuz durum nedeniyle yaptıkları işlem ücretini geri ödeyeceklerini söylediler. Kabul etmeyip, gerekli yerlere şikayetimi yaptım. Görüşmeye gittiğimde çalışamadığım için yaşadığım maddi ve manevi kaybı karşılayacaklarını ifade edip, IBAN numaramı istediler. Aradan geçen zamanın ardından herhangi bir ödeme yapılmadı. Gerekli yerlere şikayet ettim” diye konuştu. 

Eda Ebru NANECİ/ İZMİR, (DHA)

x

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.