DOLAR 32,4885 -0.16%
EURO 34,9387 0.25%
ALTIN 2.429,910,29
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Leeds Unitedtan Avrupa Süper Ligine katılan Liverpoola tepki
  • Haber444
  • Gündem
  • Leeds Unitedtan Avrupa Süper Ligine katılan Liverpoola tepki

Leeds Unitedtan Avrupa Süper Ligine katılan Liverpoola tepki

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Leeds Unitedtan Avrupa Süper Ligine katılan Liverpoola tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Premier Lig’de Liverpool, Leeds United deplasmanında 2 puan bıraktı. Son dakikalarda yediği golle önemli bir fırsatı kaçıran Liverpool, önceki gün açıklanan Avrupa Süper Ligi’ne katılma kararının da ceremesini çekti.

Paylaş

Leeds United, Liverpool’u hem maç önü hem de maç sonu protesto etti. Isınmaya çıkan Leeds futbolcuları “Futbol taraftarlar içindir” ve “Hak edin” yazılı Şampiyonlar Ligi logolu tişörtler giydi.

Maç sonunda ise Leeds United’ın resmi hesaplarından yapılan paylaşımlarda Liverpool’un adı bile anılmadı ve “Merseyside’ın kırmızısı” olarak bahsedildi.

https://twitter.com/LUFC/status/1384249148732444679

Paylaş

Jürgen Klopp ise kendilerine gösterilen bu tepkiye “Leeds United maçtan önce giydiği tişörtleri soyunma odamıza koymuş. Bunu hak ettiğimizi sanmıyorum. Bizim henüz hiçbir şeyden haberimiz yok. Çok kısıtlı bir bilgiye sahibiz ve benim fikirlerimi herkes biliyor. Liverpool, bazı kararlardan daha fazlasıdır.

Futbolculuğumdan bu yana Şampiyonlar Ligi var ve ben Şampiyonlar Ligi’ni seviyorum. Amacım her zaman Şampiyonlar Ligi’nin bir parçası olmaktı. West Ham United’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılabilme ihtimali hoşuma gidiyor.

Unutmayın, kulüplerin en önemli parçaları taraftarları ve takımlarıdır. Hiçbir şeyin bunun önüne geçmesine izin vermemeliyiz.

Futbolcularım bütün maçları kazanamamak haricinde yanlış bir şey yapmadılar. İnsanların bunu anlamasını istiyorum” dedi.

avrupa süper ligi klopp

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.