DOLAR 32,3921 0.22%
EURO 35,0751 -0.1%
ALTIN 2.325,010,25
BITCOIN %
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis’te corona alarmı! Doktor hastaneye kaldırıldı
  • Haber444
  • Gündem
  • Meclis’te corona alarmı! Doktor hastaneye kaldırıldı

Meclis’te corona alarmı! Doktor hastaneye kaldırıldı

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:41
Meclis’te corona alarmı! Doktor hastaneye kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meclis’te görev yapan doktorda ateş ve öksürük belirtileri üzerine Cuma günü Şehir Hastanesi’ne götürülerek corona virüsü testi yaptırıldı. Test sonucu negatif çıktı ancak doktorun tedbir amaçlı olarak hastanede tutulduğu açıklandı.

MİLLETVEKİLLERİ TEK TEK ARANDI

Son iki hafta içinde doktora giderek muayene olan kişiler aranarak kendilerini izole etmeleri ve TBMM’ye gelmemeleri istendi. TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada da doktorun tedbir amaçlı hastanede tutulduğu belirtilerek şu bilgi verildi:

*Meclis Hastanesi’nde görevli bir doktorda ateş ve boğaz ağrısı belirtilerinin görülmesi üzerine şehir hastanesinde test yaptırılmış ve test sonucu negatif çıkmıştır.

*Kendisi tedbir amaçlı olarak hastanede tutulmaya devam edilmektedir.

*Ancak son 14 günde muayene ettiği kişiler telefonla aranarak, bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı olarak kendilerini izole etmeleri istenmiştir.

İLGİLİ HABERSon dakika… Bakan Soylu’dan ‘sokağa çıkma yasağı’ açıklaması! İLGİLİ HABERSon dakika… Bakan Koca, son corona virüsü vaka sayısını açıkladı (29 Mart 2020) İLGİLİ HABERSon dakika… Bakanlıktan flaş taksi kararı! Bu geceden itibaren…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.