DOLAR 32,3175 0.2%
EURO 35,1484 0.04%
ALTIN 2.293,420,71
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mevsim Geçişlerinde Kas Yorgunluğuna Magnezyum Gliserofosfat Desteği
  • Haber444
  • Gündem
  • Mevsim Geçişlerinde Kas Yorgunluğuna Magnezyum Gliserofosfat Desteği

Mevsim Geçişlerinde Kas Yorgunluğuna Magnezyum Gliserofosfat Desteği

Mevsim geçişlerinde değişen havanın etkisiyle zaman zaman daha çabuk yoruluyor, daha halsiz hissediyor ve ihtiyacımız olan enerjiyi kendimizde bulamıyoruz. Uzmanlar tarafından özellikle bahar aylarında önerilen magnezyum desteği, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına, normal enerji oluşum metabolizmasına, normal kas fonksiyonuna katkıda bulunuyor.

ABONE OL
27 Nisan 2022 11:20
Mevsim Geçişlerinde Kas Yorgunluğuna Magnezyum Gliserofosfat Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Magnezyum Gliserofosfat formunun farkı

Magnezyum Gliserofosfat formu diğer magnezyum tuzlarına göre daha fazla elementer magnezyum içermesi ile ayrışıyor. İngiltere Ulusal Sağlık ve Klinik Mükemmellik Enstitüsü NICE (National Institute for Health and Care Excellence) tarafından da magnezyum gliserofosfat formunun, magnezyum eksikliklerini önlemede etkili olduğu belirtiliyor. Diğer magnezyum tuzlarından daha yüksek emilime sahip olan magnezyum gliserofosfat, bu sayede magnezyumun diyare gibi bilindik yan etki riskini düşürüyor.

 

Zade Vital Magnezyum Forte Gliserofosfat, her gün bir saşe ile günlük ihtiyacı karşılıyor

Sağlıklı yaşam destekçisi Zade Vital’in özel olarak geliştirdiği Magnezyum Forte, her gün bir saşe ile uzmanlar tarafından önerilen magnezyum ihtiyacını yüksek standartlarda karşılıyor. Tek kullanımlık paketleriyle pratik ve hijyenik tüketim sağlayan Zade Vital Magnezyum Gliserofosfat Saşe, günün her saati her yerde magnezyum takviyenizi yanınızda taşıma kolaylığı sunuyor. Özel toz formu sayesinde hızlı çözünen ve düşük yan etki potansiyeline sahip Zade Vital Magnezyum Forte, tekrarlı magnezyum eksikliklerini önlemede etki gösteriyor.

 

Her bir saşesinde 250mg magnezyum içeren Zade Vital Magnezyum Forte; koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı, şeker ve aroma içermiyor. Vegan ve vejetaryenler tarafından da kullanılabilecek ürün, Helal ve Koşer sertifikalarına da sahip.   Zade Vital Tesisleri’nde uluslararası GMP standartlarında üretilen Zade Vital Magnezyum Forte, 20 günlük kullanım paketleriyle eczanelerde sunuluyor.

 

Uzmanlar tarafından özellikle bahar aylarında önerilen magnezyum desteği ayrıca normal enerji oluşum metabolizmasına, elektrolit dengesinin sürdürülmesine, normal kemiklerin ve dişlerin korunmasına katkıda bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.