DOLAR 32,3961 0.21%
EURO 35,1187 -0.03%
ALTIN 2.325,540,28
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’li başkandan ‘hijyensiz’ gıda dağıtımı

MHP’li başkandan ‘hijyensiz’ gıda dağıtımı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:02
MHP’li başkandan ‘hijyensiz’ gıda dağıtımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP’li Bilecik Söğüt ilçe belediyesine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bir fabrikatör tarafından gönderilen erzak kolilerinin taşınması sırasında gerekli önlemlerin alınmaması dikkat çekti.

Söğüt ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak olan Serel Seramik Kaplama Malzemeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş. fabrikasının bağlı bulunduğu Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen tarafından MHP’li ilçe belediyesine ihtiyaç sahiplerine dağıtılması amacıyla 500 koli gıda yardımı gönderildi.

FOTO: SÖZCÜ

Gıda kolilerinin kamyondan belediye deposuna indirilmesi sırasında corona virüsüne karşı işçilerin hiçbirinin eldiven takmadığı bazı işçilerin de maske kullanmadıkları gözlendi.

BAŞKAN DA KURALLARA UYMADI

Erzak kolilerinin depoya boşaltılmasının ardından, MHP’li Söğüt ilçe Belediye Başkanı İsmet Sever de depoya gelerek incelemelerde bulundu.

FOTO: SÖZCÜ

Sever’in de eldiven ve maske takmamasının yanı sıra sosyal mesafeye de uymaması gözlerden kaçmadı.Sever, kolilerin taşınma anlarını ve koliler önünde çektirdiği fotoğrafı belediyenin sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.