DOLAR 32,5041 0.16%
EURO 34,8801 0.42%
ALTIN 2.480,180,74
BITCOIN 1986144-4,29%
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’li Feti Yıldız’ın corona virüsü testi negatif çıktı
  • Haber444
  • Gündem
  • MHP’li Feti Yıldız’ın corona virüsü testi negatif çıktı

MHP’li Feti Yıldız’ın corona virüsü testi negatif çıktı

ABONE OL
7 Nisan 2020 13:05
MHP’li Feti Yıldız’ın corona virüsü testi negatif çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, dün gece saatlerinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “COVID-19 Virüsü sebebiyle hastaneye yatırılıyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Allaha emanet olun” diye yazdı. MHP’nin en etkin isimlerinden biri olan ve TBMM gündemine bugün gelecek İnfaz düzenlemesi değişikliğinin mimarlarından Feti Yıldız’ın sağlığı konusundaki bu gelişme partide büyük üzüntü yarattı.

TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Gecenin ilerleyen saatlerinde MHP Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Twiter hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaparak, Feti Yıldız’ın corona virüsü (COVID-19) testinin negatif çıktığını açıkladı.

Çeliker yaptığı paylaşımda, “MHP Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız beyefendi COVİD -19 teşhisiyle değil, kendisi negatif çıkmıştır. Yanında görevli bir arkadaşımızın pozitif çıkması sebebiyle tedbiren karantina altına alınmıştır” ifadelerini kullandı.

FETİ YILDIZ KİMDİR?

1953 yılında Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde dünyaya geldi. Kayseri Sümer Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’a gelen Yıldız, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni okudu. 1980 öncesi Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı görevini yürütmüştür. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı olarak görev yapmıştı. 2018 yılı itibarıyla MHP Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır. 27. dönem İstanbul milletvekilidir. Orta düzeyde Fransızca bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.