DOLAR 32,5216 -0.09%
EURO 34,7983 -0.21%
ALTIN 2.420,78-0,37
BITCOIN 2154643-0,07%
Mersin
28°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Sermaye ile 25 Bin Araçlık Dev Filo

Milli Sermaye ile 25 Bin Araçlık Dev Filo

ABONE OL
28 Aralık 2021 11:43
Milli Sermaye ile 25 Bin Araçlık Dev Filo
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 bin araçlık araç filosu ile Mondy Filo, bireysel ve kurumsal müşterilerine araç kiralama noktasında hizmet veriyor. Günlük, haftalık, aylık ve daha uzun dönemli araç kiralama hizmetleri sunan Mondy Filo kurucusu Okan Yavuz, yabancı yatırımı neden reddettiklerini ve yerli sermaye ile projeyi nasıl hayata geçirdiklerini anlattı.

İstanbul Kağıthane’de iki farklı noktada merkez ofisleri bulunduğunu belirten Okan Yavuz, “Kanadalı bir yatırımcıdan yatırım önerisi aldık. Ama biz, milli sermayeyle girişimde bulunmayı hedefliyorduk. Bu nedenle çok özel yatırım teklifini kabul etmedik. İstedik ki Türk ekonomisi kazansın.” sözleriyle milli sermaye ile Mondy Filo girişimini başlattıklarının altını çizdi.

“Bireysel ve Kurumsal Müşterilerimize Araç Kiralama İmkânı Sunuyoruz!”

Hizmetleriyle ilgili detaylı açıklamalarda bulunan Okan Yavuz, “Biz hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimize araç kiralama imkânı sunuyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, sahip olduğumuz misyon ve vizyon ile en iyi hizmeti sunmak. Biliyorsunuz, araç kiralama alanında hizmet veren birçok firma bulunuyor.

Biz, bu firmaların en iyisi olmayı istiyoruz. Çalışmalarımızı bu minvalde gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. Müşterilere büyük kolaylıklar da sunuyoruz. Örneğin, web sitemiz üzerinden akıllarına takılan soruları bizlerle paylaşabilir, 7/24 destek alabilirler.” sözleriyle müşterilere sundukları hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

“12 Aydan Uzun Araç Kiralama Seçeneğimiz Var!”

12 aydan uzun araç kiralama seçenekleri bulunduğunu belirten Okan Yavuz, müşterilerin web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurabileceklerinin altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Yavuz, “Birçoklarının bildiği üzere uzun dönem araç kiralama zor bir iş. Bu nedenle 12 aydan daha uzun araç kiralamalarında müşteriler çeşitli sorunlarla karşılaşabiliyor. Biz bu sorunları aşmayı, müşterilerimize uzun dönem araç kiralamalarında farkımızı göstermek istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

25 bin araçlık filoya sahip olduklarını belirten Okan Yavuz, “Geniş bir araç filomuz var. Müşterilerimize günlük, haftalık, aylık ve uzun dönem araç kiralamalarında profesyonel destek sunabileceğimizi düşünüyoruz. Daha iyi hizmet adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, sektörün en iyisi olmak.” İfadeleri ile ile sözlerini noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.