DOLAR 32,5869 0.02%
EURO 34,9238 0.05%
ALTIN 2.428,60-0,05
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Motor Gömlek Lastiği Nerelerde Kullanılır?

Motor Gömlek Lastiği Nerelerde Kullanılır?

ABONE OL
15 Ağustos 2022 15:05
Motor Gömlek Lastiği Nerelerde Kullanılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motor gömleği benzinli, dizel ve soğutmalı motor türlerinin üretiminde kullanılan çok önemli bir parçadır. Bu parça sayesinde motor içerisinde yer alan pistonların hareket etmesi ve yanma olayının gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Verimli bir motor için motor gömleği parçasının stabil ve düzenli bir performansa sahip olması gerekir. Ve bu performansı etkileyen en önemli dinamiklerden birisi motor gömlek lastiğidir.

Gömlek lastiği çeşitleri motor gömleğinin içerisinde sızdırmazlık oluşmasını sağlamaktadır. Direk olarak motorun çalışmasını e performansını etkileyen bu parçalar kauçuk malzemelerden üretilmektedir. Ve bugün ülkemizde Yenmak firması tarafından üretilerek hem ülkemize hem de tüm dünyaya satışı yapılmaktadır.

1965 yılından bu yana motor gömleği üreten ve bununla sınırlı kalmayarak yan ürünlerin de üretimini dünya standartlarında sağlayan Yenmak firması ulusal bir marka olmaktan çıkarak artık dünya markası haline gelmiştir. Üretmiş olduğu gömlek lastiği dünyanın en önemli markalarının motorlarında kullanılmaktadır.

Uzun Soluklu İş Hacmi

Yenmak firması işe motor gömleği üreterek başlamış ve zamanla sektörün tüm gerekliliklerini yerine getirerek ilave ürünlerle iş hacmini genişletmiştir. Bir motor için hayati önem taşıyan birçok farklı parça bugün bir dünya markası olan Yenmak tesislerinde üretilmektedir. Konya’da yer alan üretim tesislerinde en ideal standartlara uygun olarak üretilen her bir parça ürün dünya çapında kurulmuş olan başarılı bir dağıtım ağı ile 5 farklı kıtaya dağıtılmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.