DOLAR 32,5712 0.06%
EURO 35,0306 0.44%
ALTIN 2.425,030,09
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Cengiz: Emre Belözoğlu muhatabım değil

Mustafa Cengiz: Emre Belözoğlu muhatabım değil

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Mustafa Cengiz: Emre Belözoğlu muhatabım değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

“Ey Ali Koç! O yazıyı sen yazdırdın”

Galatasaray, başkan Mustafa Cengiz’in de katılımıyla Help Steps uygulaması ile iş birliği anlaşması imzaladı. Başkan Mustafa Cengiz’in basın toplantısındaki hedefi yine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tu. Cengiz, şunları söyledi: 

17 kulüp hakemler için bize birlik oldunuz. Bildiri yayınladınız, ‘Hakemler de insandır, hata yapabilir’ dediniz. Ey Ali Koç! Bunu sen yazdırdın. Bazı hakemler bize düzenli hata yapıyor. Ne Ulusoylar, ne işi bitirmeye çalışanlar gördük. Allah yollarını açık etsin.

Paylaş

“Muhatabım Emre Belözoğlu değil”

İrfan Can konusunda kimseyi suçlamadım. Biz sadece transferle ilgili sorular sorduk. Hiçbir zaman hakaret etmedim, suçlamadım. Ben sadece sordum. Ben Sadece sorular sordum, TFF’ye sordum, rakibe sordum. Bana 10 milyon € dediniz, şimdi 7 milyon € diyorlar. O zaman arada uçurum yok neden benimle pazarlık etmedin? Emre Belözoğlu muhatabım değil. Galatasaray’a hizmet etmiş birisi. O ne dedi, bu ne dedi diye bakamam. Abdurrahim Bey, kendi duyguları içinde bir şeyler söylemiş olabilir. Demek onun da bildikleri var.

Paylaş

“150 kişi oldu 3 bin kişi”

Bu derbi öncesi istihbarat aldık. Konuştuklarımız, bildiklerimizin %5’i. Kavga çıksın istemiyoruz. Taraftarımız fiziki tepki versin istemiyoruz. ‘Bunlar kim?’ dedik, bizi durduruyorsunuz. Bence TFF’den bir yetkili, rakip kulübe sözlü olarak “150 kişi sağlık çalışanı alabilirsiniz” dedi. Duymadım, bilmiyorum. TFF ile yazışmam var, olaydan çıkardığım özet bu. Kontrol edemediler, 150 kişi oldu 3 bin kişi. Sadece 1907 değil, diğer tüm localarda insan vardı. Çocukça savunma yapmasınlar, mertçe desinler ki “Şifre 1907’ydi. 1907 diyen herkes girdi” Ben mertlikten yanayım, biz aptal değiliz.

İlgili Haber
Emre Belözoğlu, Abdürrahim Albayrak’a cevap verdi: Sana ne benim oyuncumdan?

Paylaş

“Arda kendi hesabından mı yayınladı?”

Arda’nın hareketini tasvip etmiyorum, Arda da etmiyor. Ancak aranızda özel alanlarınızda küfür etmiyorum diyen var mı? Hiç küfretmeyen insan var mı aranızda? Arda, arkadaş arasında bunu yapmış. Ben bunu tasvip etmiyorum ama arkadaşlar arasında bu var. Bu yüzden sevk yapılmamalıydı. Böyle TFF, böyle hukuk olmaz. Verin bana cezayı! Ayıp ayıp. Arda Turan bu görüntüleri kendi hesabından mı yayınladı? Arda Turan nasıl sevk edildi?

Paylaş

“MHK’ya güvenim kalmadı”

Ben burada Galatasaray Başkanı olarak konuşmuyorum, hukuktan anlayan bir insan olarak konuşuyorum. Unutmayın arkadaşlar, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Benim MHK’ya güvenim kalmadı. Hakem adı versem zaten 17 kulüp anında birleşiyor. Abdurrahim Albayrak’a yapılan saldırıda adamın elinde bıçak veya silah olsaydı bunun bedelini kim ödeyecekti? Kim ödeyecekti? Bununla ilgili sevk bile yapılmadı.

fenerbahçe

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.