DOLAR 32,5987 0.35%
EURO 34,7818 0.09%
ALTIN 2.507,170,93
BITCOIN 20906501,50%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Cengiz: Falcao ile ilgili her şey olabilir

Mustafa Cengiz: Falcao ile ilgili her şey olabilir

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Mustafa Cengiz: Falcao ile ilgili her şey olabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Mustafa Cengiz’in açıklamaları şu şekilde;

Bankalar Birliği ile görüşmeler devam ediyor. Sıkı bir süreç. Henüz imzalar atılmadı. Biz Galatasaray olarak her konuda gerçekten şeffaf davranıyoruz. Mahremiyetin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Biz şeffafız. Diğer kulüplerde bunu örnek alsın.Yayıncı kuruluşun desteğine, sponsorlarımıza ihtiyacımız var. İddaa konusunda dışa olan kaybın önlenmesi için oranlar için gerekli aktivasyonu almaları gerekiyor.

Paylaş

Falcao ile ilgili her şey olabilir

Bazen bir kişiyi alıyorsunuz müthiş oynuyor. Bazen yerini değiştiriyorsunuz olmuyor. Falcao haysiyetli, onurlu bir çocuk. Kendisine çok dikkat ediyor. Ben her anlamda Galatasaray’a katkıda bulunacağını düşünüyorum. Dünya çapında bir oyuncu, dünya çapında bir karakter. Gereğini yapacaktır. Zaten iyi çalışıyor. Onun, Galatasaray’ı zor duruma düşürmeyeceğine inanıyorum. Ocak ayında gider mi, kalır mı bilmiyorum. Devre arasında Falcao ile ilgili her şey olabilir.

Paylaş

Hocamız kimseye saldırmadı ki

Hocamız Fatih Terim, Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük teknik direktör. Kimse üstüne alınmasın. Hocamız kimseye saldırmadı ki. Hatta maçtan sonra rakibi kutladı, rakip kaleci ‘İmparator’ diyerek fotoğraf çektirdi. Hocamızın Karagümrük maçında yaşadıkları, bazı emsalleri düşününce ve değerlendirince çok masum.

Paylaş

Hocamızlayız

Kendiniz birtakım şeylerden medyumluk yapmayın. Futbol ne kadar güzelleşirse bizim açıdan o kadar güzel olur. Futbolda bir sürü emsal var, “hakem öldürenler” gibi. Hocamızın yaptığı onların yanında çok daha az. Her şey meydanda, kayıt altında. Bazı şeyler açıklama ile olmaz. Ne açıklama yapacağız? Biz kesinlikle hocamızla beraberiz. Spor kamuoyuna saygı duymak gerekir. Açıklamaların değeri de aynı. Bir şeyi çok açıklarsanız bunu öldürürsünüz, marjinal değer düşer.

Paylaş

Hakemin hayatı bitti, penaltımız da verilmedi

Herkese Allah en güzelini versin. Dosya Disiplin Kurulu’na bile gitmemiş. Bu ülkede hakemler adına bizimle ilgili kötü şeyler oldu. “Hakemler de insandır” dediler. Yanlış taç vermiş, penaltı vermiş diye 2 hakemin hayatını bitirdiler. Bir hakemin elinde kırmızı kart düştü, oyuncu hakeme kırmızı kartı gösterdi diye 3. hakemin de hayatını bitirdiler. Penaltımızı da vermediler. Hakem kasıtlı mı yaptı? Hayır.

Paylaş

Para var huzur yok

Kulübün borcu çok, çok ciddi zarar çıkacak ki en iyi durumda olan da Galatasaray. Bunlar benim değil bankaların söyledikleri. Bankalardan 5 yılı 10 yıla çıkaralım istedik. Buna karşı çıkanlar var. Hangi mantık, hangi iş adamlığı buna ‘Hayır’ der? Bunu eleştiriyorlar. Sizin üstünüzde kalacak diyorlar. İnşallah kalır. Hesabımızda 83 milyon TL var, kullanamıyoruz.

Paylaş

Taraftar bizi burada tutuyor

Riva’yı Florya’yı kurtardık, yeniden sözleşme yaptık. Devletimize, Emlak Konut’a teşekkür ediyorum. Üstüne şimdi Kemerburgaz’ı Galatasaray Adası’nı mutlaka halledeceğiz mutlaka. Tabii kalırsak… Bizi burada tutan tek şey; taraftarın manevi desteği. Galatasaray’ı hizmet etmekten başka ajandamız yok.

Paylaş

Hakemler vakit geçirenlere ceza versin

Biz taraftarımızın ne istediğini biliyoruz. Taraftarlarımızı mutlu edecek, kulübümüzün geleceğini sağlam tutacak transferleri yapacağız. Roma bir günde kurulmadı. Türk futbolu, Türk hakemliğinin önüne geçmeli. Hakemler, ölü gibi yere yatıp, vakit geçince ayağa kalkanlara aslanlar gibi ceza vermelidir.

Paylaş

UEFA ile görüşüyoruz

Biz şu anda UEFA ile çok kritik bir noktayız, Futbolcu satmadan ya da futbolcularımızın maliyetini düşürmeden bizim transfer yapma şansımız yok. Çok iyi bir komitemiz var, hocamız da karışmayacağım dedi ama karışacaksınız dedim, hocamız da şu an katkı sağlıyor.

falcao

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.